Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
~ 930ft
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
olyan márkát nem ismerek... 😊
10 db kis sajtos roló 270.-
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
úszósapka+úszószemüveg 4600;-
acqua di gio parfüm 8000;-
sült kolbász+kenyér+mustár 1000;-
kunyera karácsonyi kajaosztásra 500;-
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
lesz ajandek a csaladnak
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
ha elengednek hamarebb melobol megyek karacsonyi bevasarlasra, ha nem akkor marad az ami van
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Következõ bolt: nyócezerre ócsóbb...
A Dzsedibő a Onedin Kenedin legyen veletek!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
27000 ft szinte semmit nem adnak
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
vonatjegy 1300;-
Ha csak normál felöltõjellegû kabátot kerestem volna, fele ennyibõl megúszom.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
1 üveg napóleon brandy 1299.-
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
szangria 699 ft
pezsgõ 899 ft
chihiro szellemországan c. DVD 999 ft
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
gyere ide szpemelni itt beszelhetunk offolas nelkul :d
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
1. sport center vagy mi az isten volt a hely neve, talalo y kreativ
2. dolcsi nam ojro
3. csak cm 01/02-m van :d
BUDA > miskolc.
Wilson nfl labda 16.80-be fajt
Arany szinu adidas felsot, nagyon jo az anyaga es nadon szepp, 29.99-ert
hulye aki ott hagyja 😊
BUDA > miskolc.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
mindkettővel károsítod mások egészségét
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Amúgy a 2 percet tudod hogy értettem...
Rettenet jó volt sztem teis keríts valahonnan pízt mer ez mindent megér😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Asszem McDonald's lesz a vége (ott van bankautomata), de az nem ilyen finom :-/