10722
Mit vásároltál legutoljára, és mennyibe került?
-
#9278 Citizen Chrono black karórát 64k -
#9277 Azért a mindennapos dugók talán nem 600 km-esek. -
#9276 És ki is rabolnak mindenkit, mi? :D -
#9275 melegedo hajlektalan:D:D:D:D
nahjo.. mostansag uber hideg van.. 10 fokok sincsenek.. es az itt uber... mikor mar a pulover se igazan eleg....
buszon inkabb feketek utaznak.. de ez nekem csak mendemonda.. eletemben nem utaztam meg buszon se mason. Marmint idekint.
de egyszer dogok... vonaton.. de azt nem mondo meg miert:D -
#9274 eddigi legnagyobb kiakadasom az volt mikor 1 orat alltam a dugoban. majd kiderult hogy a baleset a szembejovo savban volt.. amitol mi el voltunk valasztva egy meteres betonfallal... HAT PASZMEK.. ott minek kell lassitani????????????? -
#9273 aha
főleg ha dugó 600 km -
#9272 Végülis akkor nem gáz a dugó, ha lehet számolni vele. Legfeljebb fél órával hamarbab indulsz el valahová. Gondolom ott azért nincs tele a tömegközlekedés hulla részegekkel meg melegedő hajléktalanokkal, mint itt. -
Kanál #9271 vezeto nelkuli metro beszt, dugok neha elviselhetoek foleg ebedidioben gyorsan lehet haladni, a repuloter mellett borzaszto a helyzet... olyan mintha az emberek leallnanak megbamulni a repuloket es iszonyat durva az a haladas, de csak azon a szakaszon... -
#9270 ic.. inter contintental
a lenyeg hogy itt az emberek 90 %-a autoval jar.. olyan dugok vannak nap mint nap hogy el se hinnetek.. de a buszmegallokba alig alnak.. 1-2 ember.. buszt latok nap mint nap de nem ugy mint budapesten... van vonat is vegulis de ilyen metro van villamos feleseg nincsen.. nem olyan a tomegkozlekedes mint budapesten... nincs tomeg a buszmegalloban meg sehol mashol...
es nem is jarnak olyan surun a jaratok = ic -
#9269 Hogy érted hogy olyan a busz, mint itt az IC? -
Kanál #9268 xbox 360-on gondolkoztam meg, ugye jogsit itt mar 15 eves kortol is adnak, nem en vezetnek, mostanaban sokat utazom 6-7 orakat, szoval kapora jonne a cucc, kicsit tobbre vagyom mint super mariozni gameboyon :P -
#9267 merre lax?
en hollywood Fl ( miami mellett)
amugy nekem nem kell handheld gep..sehol nem hasznalom. ha itthon vagyok akkor van pc xbox ps2 es gc... ha megyek akkor vezetek.. busszal nem jarok mert itt a busz olyan mint otthon az ic vonat....
szal soha nemtom hasznalni -
#9266 szvsz nagyon haj-tek modon nez ki itt az sztalon.. tok fasza csiszolt fem kinezete van szal.. az eddigi legszebb zsinor nelkuli tella amit eddig lattam... ez volt a legeslegszebb az egesz bestbuyba.,. meg szerintem tudasra is a legjobb.. -
Kanál #9265 psp-t akartam ott venni de inkabb varok amig olcsobb lesz :C -
#9264 ja.. bestbuybol -
#9263 az az ize alul az uzenetrogzito... amibe beledugod az a tolto.. hatterkep meg azert kell hogy ne kiirja a neved hanem a kepedet mutassa ha hivsz minket...
igy Taranov szocska helyett egy nagy mosolygos arckep jelenik meg rolad.. erted-e??? -
#9262 300 pénz? lol -
#9261 Mondjuk, ha belegondolok, látom, hogy van benne üzenetrögzítő és kihangosítás is. Akkor csak a háttérkép az értelmetlen. -
#9260 hámer szexi -
#9259 Arra én is rájöttem. Mi az értelme annak a nagy cuccnak, amibe beledugod (miért van rajta kijelző pl.) és mi értelme van a színes kijelzőnek. -
mod #9258 Toffifee
399 Ft.- -
#9257 hogy beszélsz te?
mi lenne, zsinór nélküli telefon, nem majd vibrátor -
#9256 Mi a szar ez és mi értelme? -
Kanál #9255 best buybol? -
akos #9254 pogány frigyes - róma c. könyve 2000;- -
nagyon szexiiiiiii
szamitogeppel lehet ra tolteni kepeket, halal konnyeden lehet a telefonkonyvet szerkeszteni.. szexin nez ki.. 5.8ghz-s, szines kijelzo, vibral, olyan csengohangot toltesz ra amilyet akarsz stb..tok zsir
( + 1 kieg. telefon hozza)
egyutt 300 dodo -
#9252 a vessző után már nem tud olvasni :P
"Mit vásároltál legutoljára, és mennyibe került?" -
#9251 és mennyibe került? -
HUTÖPIKE #9250 suliban a bufeben Pistabanal:
-2 feles jaffa
-2teliszalamis kiflis
-1kecsapos melegszenyo
-1kitkat(lapos)
-1vanilias papucs -
praksi #9249 tollasütőt, 2300 Ft -