Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
virágok 2250;-
újabb virágok 750;-
élelmiszerek 1800;-
2 db vonatjegy 2400;-
bkv bérlet 2600;-
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
/amugy a Lidl csomó Német cuccot árul, és ez Véletlenül finom... 😊 /
mert pár sörüket kostóltam már , fúj de rosz
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Naggyon fincsi 😊 12féle gyüm.,4féle vit. 50% gyüm.tart.,sugarfree, 1.5L
😊)))
45k huf
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A fotóidat nem mutatod meg? 😊
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Head & Sholuders Korpásodás elleni sampon
1318FT
Tesóm is 6030at kapott karácsonyra... aranyos kis teló sztem 😊
ATi - The Ultimate Visual Experience
Upgrade to Pro 5$
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
De az 0 Ftba került! 😊
BUDA > miskolc.
Media Marktból 1 DVD-t (Elemi ösztön 2DVD) 1491 HUF
teszkóból 1dvd-t (Száll a kakukk a fészkére 2DVD), 1 kg kegyeret, 2 kinder csokit, meg 1 doboz milka csokit, 3300 körül vót asszem
Extra-cukor és Extra-keverõlapát nélkül <#nevetes1>#nevetes1>
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"