Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fákjúal!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Egy Roma nadrágot a narancssárga mezemhez - 13 font
és egy olasz pólót 23 fontért
Sajnos a fehér mezhez zokni meg nadrág nem volt 😞
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
18 K
Válaszolj a kérdésre!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
egyebkent szerintem annyira gaz, ahogy itt a helyi kispocsok verik a nyalukat a mocijaikra
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nahjo.. mostansag uber hideg van.. 10 fokok sincsenek.. es az itt uber... mikor mar a pulover se igazan eleg....
buszon inkabb feketek utaznak.. de ez nekem csak mendemonda.. eletemben nem utaztam meg buszon se mason. Marmint idekint.
de egyszer dogok... vonaton.. de azt nem mondo meg miert😄
fõleg ha dugó 600 km
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
BUDA > miskolc.
a lenyeg hogy itt az emberek 90 %-a autoval jar.. olyan dugok vannak nap mint nap hogy el se hinnetek.. de a buszmegallokba alig alnak.. 1-2 ember.. buszt latok nap mint nap de nem ugy mint budapesten... van vonat is vegulis de ilyen metro van villamos feleseg nincsen.. nem olyan a tomegkozlekedes mint budapesten... nincs tomeg a buszmegalloban meg sehol mashol...
es nem is jarnak olyan surun a jaratok = ic