Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
3600.-
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
invisible woman
I love this game!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
vallatni lehet vele olyan szar
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
5800.-
a-data pendrive 512 Mb
3200.-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
3 tesco energiaitalat meg 4 sajtos stanglit (éjszaka dolgozom... 😄
Emancipate yourself from mental slavement!
szombat este darts 2k
asztalos munkák az elõszobába 65k
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
Sok csicska amerikául ír ide!!! Sztyupid köcsögögög!!!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
havibérlet +2 jegy 3000;-
kiegészítõjegy *2 104;-
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Arkham Horrort mindnképp vegyétek meg, mert baromi jó, és nemsokára jön hozzá két kiegészítõ is! A Dunwich Horror meg egy kisebb kieg is, ami egy egyiptomi leletekbõl csinált kiállítás körül zajlik.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Kipróbáltuk a DOOM-ot a hétvégén, és kegyetlen jó!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"