Mit vásároltál legutoljára?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
Én legutóbb 1 korsó csapolt Soproni ászokat, és 1 pár virslit kenyérrel mustárral.
520 fT-

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

saláta mixet

mateos
Tuborgot
Lteebee
Asszem, egy korsó(vagy pohár) sört, vagy egy tekilát.
Nem emlékszem, mennyibe került...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Taranov
értem 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dzsini
1.9647 az MNB középárfolyam, 11325 forint (hónap végén megtudom, akkor jön bankszámlakivonat hogy mennyivel számolt a bank...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Taranov
az mennyi forint?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dzsini
Sigue Sigue Sputnik Live in Tokyo

kedvenc együttesem koncert-DVDje

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

és a címe mi?

aham

Dzsini
meg, máshol nem jelent meg, és behozatni drágább lett volna mint így megrendelni neten.

megérte neked?

Dzsini
DVD japánból, 5764 yen postázással együtt...

Dreet
Az elöbb vettem egy mély lélegzetet 😊

----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------

traXion
Hama mikrofon 1290 zs

Taranov
egy mozijegy az amerikai pite 3-ra, 890 Ft, egy fél literes kóla a mozibüfében 290Ft(hogy basznák meg, hülye csalók) és utána 5 TDK 80 perced CD darabja 199 Ft.

Összesen: 2175.

Taranov
és mennyibe került?

Taranov
180-ért???

Mert annyi volt a fél literes kóla, 120 a rétes 😊

mexikói hamburger 235 FT

Calver
Sonkás pizza, diák kedvezménnyel.
395 ft.

"The trees move. Do you not see it?"

FtranX
Tesco Gazdaságos Túró Rudi
28 Ft

zaki

Kurvát,és meg is basztam

ollie
régen vette 😉

G@b0r
3.250FT 😉

G@b0r
piros hosszúujjú saxoo pólót

kimész a közértbe 2 liter kolát kapsz ugyanennyiért :>

Még 400ér vetted? az már 415 a legtöbb helyen 😄

-the invisible-

HuAn82
Minden nap 300 a limit?:-)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Egy pizzás táskát meg 1 Coke-ot 240 Ft pontosan

-the invisible-

Taranov
egy 0.5 literes pepsit és egy szezámmagostetejû sonkás-uborkás majonézes szendvicset a sulibüfében 😊
300 ft.

zaki
én egy nemzeti sportot

PResident Evil
ha már itt járunk 😊

Pall Mall Lights

400 Ft

FtranX
Sopianae Lights

365 Ft

PResident Evil
egy diák kombinált városi bérlet

1103 Ft

Tikal
2x túros batyu

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Taranov
Hát addig jó, amíg nem drágább.

zaki
40 db verbatim cd-t, 4800 ft körül volt

zaki
300 ft?! elég nevetséges...

Taranov
Egy meggyes rétes és egy citromos ice tea, a sulibüfében 300 Ft.

[HUN]PAStheLoD
hát legutoljára? hmm nem is emléxem.. vagy a vodkát vagy a sok túrórudit na mindegy kb egy árba vannak 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

RelakS
Fiókmegvezetõ sín, két pár, kb 660 HUF

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

csabawarchief
kenyeret😊

zaki
nehogy már elpusztuljon a topicom

zaki
na, ki mit vásárolt legutoljára?

zaki
😄DD

Taranov
Nekem pl. nincs másolt programom, mikor megkért egy haverom, hogy másoljak át egy játékot, mert nincs cd írója, megtagadtam, és összevert õ meg a bandája a 8. kerületben fényes nappal, mikor egy non-stop élelmiszerüzletbõl jöttem ki 😊)
Azóta csak fórumozni tudok 😊)

zaki
most nézem csak milyen sirály a logod

zaki
ááá csak vicceltem, természetese minden cdm, és programom eredeti és jogtiszta

Lazarus
Büszke azért ne legyél rá 😛