Mit vásároltál legutoljára?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
baízze kijöttem a bankból reggel ez volt legközelebb

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Glpetyus
dönci ^.^

Taranov
Én csak azt nem bírom benne, hogy nagy a zaj és nagyon kevés a kaja.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punkerwork
egy hülyeség

Taranov
Mc Donald's.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Glpetyus
Fú de utálom a McDonalds-t

Punkerwork

Glpetyus
😊)
asszitem' hörcsög kaja

Punkerwork
Mc'Donalds

Glpetyus
Jó logó ^.^

Glpetyus
??
(egészséges ital)

Glpetyus
g=d

Taranov

Glpetyus
Ja,...kb 3 KV igáig 😛 50/db ^.^

Glpetyus
dönci?? ^.^
azmiaz? ^.^

Punkerwork
dönci kaja 1390 HUF

benzin
1502 ft

Taranov
Az jól hangzik.

cSuwwi
nekem egy adidasom van, 18-ért. a többibõl meg vettem egy fasza kis Smog gatyát, úgysincs farmerom.

shit happens

Taranov
Hát én Pumát vettem múltkor 25-ért, mondjuk 20-ért nem volt ami tetszik, oszt gondoltam nem számít az az 5 rongy, mert általában 1 évnél tovább szoktak mûködni ezek a Pumák.

cSuwwi
nekem is van éppen elég, de akkorsem adok ki 20-nál többet egy csukára, mert semmivel sem szebb/jobb, kivéve a speciális csukákat.

shit happens

Taranov
Nálam ez most nem szempont, mert van gatyám 😄
Egyébként a Columbiában szoktam vásárolni sokmindent cipõn kívül, mert néha van akció is, meg azért azok jó minõségû cuccok és van választék is.

cSuwwi
én már 20 felettit sem. Inkább veszek egy jobb gatyát.

shit happens

Taranov
Az sok "mink" nem vagyunk ilyen árakhoz szokva itten, én Magyarországon 30 fölötti cipellõt nem nagyon veszek meg azért.

iko
melegszendvics narancslé 460

spam. sry

CSOCSO
DADA cipello a footlockerben.. de nem magamnak.. havernak... 60 folcsi
hat doboz Bors. Bivalyt. Valóban jó!

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Punker
vodka chips + õszilé

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Taranov
Én egyébként egy Copa Stella kelyhet és két kólát rendeltem pizzériában, de a fagyi nem izlett. Nem ezzel volt a baj, csak meguntam a fagyit.

Taranov

Hentes Bill
bazzeg, azt hittem ez a téktopic

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
hi

Boldog Karácsonyt!

cSuwwi
már tényleg szükséged volt arra a 2 KVra 😄

shit happens

iko
fagyi 1 kárte'dór egy vienettte és 2 pálcikás magnum

spam. sry

Taranov

Glpetyus
izé KV

Glpetyus
2 VK összesen 100-é'

rezsofiz
Dungeons and Dragons szerepjáték könyv

sazl : c

Punker
szerszámos doboz + laposfogó 5000 HUF

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PResident Evil
kék szofi

nemcsakfeel
lol.

hát nemtom ti hol éltek, és milyen pizzát esztek, egy mitttomén mekkora ( nem kicsi ) az olyan 6-700 körül van..

ja mekkora már, tokajban, pincében adtunk a kimérõ fickónak borravalót 😊))

*hihi ** *

Taranov
Mondjuk a rendes pizzás helyeken 910 Ft a pizza.

cSuwwi
Nálunk úgytûnik a pizzás cég direkt kalkulált, hogy a futároknak ne legyen annyi jattjuk.

990.- egy pizza...

A legtöbben adnak egy rugót a futárnak, és szevasz. (Ismerõs ott dolgozik).

Én 1100-et szoktam adni nekik.

shit happens

motorolajat a motoromba

iko
Kaiserban csomó kaját... de a legutóljára tepertõs pogit

spam. sry

mindent a világon vettem

szendvicssütõt

kaját dögivel

kormányt 20000Ft-ba

Láma!
zsömlét