Mit vásároltál legutoljára?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kenyeret

Nagy különbség! Hogy maradtál életben a tejtõl???

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Mike at home
me elfeljtettem, hogy masnap unnep van

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
es sor se volt itthon, csak tej

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Taranov
Ez teljességgel felháborító!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

traXion
rohattak

Mike at home
semmit, mert 19-en 11-kor aszontak zarva az a kurva tesco
a rohatt unnepre valo tekintettel

pedig asvanyvizet akartam venni

Panasonic Lumix dig. fényképezõgép, árat inkább nem írnék

War. War never changes.

saco
nah ezt vettem ha ugy vesszuk edes baratnom penzebol,nagyon kiraly ;p

mogyi forever,nincs konkurencia ami utolerne ;p

MY BIATCH!

Pesten vannak a sörök, ergo - Loogan hiába rimánkodik...
3 doboz Tuborg, szerencsére hûtve volt - a többi sörrel ellentétben. (870,- HUF)
Cél az igényesség!

Kata
bambi, kis süti, 1 capuccino egy kávéházban
1500 HUF

[/cserf][/fülünyúl]

[HUN]PAStheLoD
legutoljára ? mit is .. hmm .. asszem üres dvd-ket 😛
ja nem , buszjegyet dikkedvezménnyel 57 Ft

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Voltan
Ebédet. Dijoni csirke steak burgonyával, fél liter kaula ezerötszáz pénzért.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Taranov
Én is strandbelépõt vettem, 360.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

strandbelépõ, diák 600,-

Taranov
😊)

Glpetyus
KV 50-é 😛

Kata
Bizti csak fûnyíróba kellett.

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
Szerencséd, hogy ilyen keveset költesz rá.

Gladiator
képeslap. szééép. 2 kuna 50 lipa.

Punker
ha ezt LooGan megtudja 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pyx
polarszurot :o

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

zsuzsi23
ismét 95-ös benzint 2000ft

degenerator
saját használatra.....

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Glpetyus
Lehet,hogy büféje van 😛

traXion

traXion
egésséktelenö

Glpetyus

degenerator
el is fogyott....
3900 ft...

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Glpetyus

degenerator
3 doboznyi snickerst....

Egy karton Arany "Aces", 24 x 0,5l (kéz alatt, feketén) - 2000,- HUF

VinylToy
Egy 2 literes Cola Light, almalé, két üveg sör, négy darab zsemle = 892,-

Tegnap egy LG CDRW+DVD combo + 5 CDR + 1 CDRW = 14.820,-

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Glpetyus

KV 50-é'

PResident Evil
kék szofi

iksz nyócszázat

Taranov
😊

Kávéfõzõt...

Taranov
na jó, az szép, de milyet?

Egy új gépet.

marsu
Amit utoljára vettem az egy finomság. Mexikorn a neve és ez tulajdonképpen pirított kukorica, minden féle ízesítéssel.
marsu
Nem magamnak vettem hanem a gyomnak.
SarahGin
fél liter tejet.

efter
sört

ABIT NV7,AMD 2200+XP@2600+,512DDR/333MHz(TwinMOS),GeForce4 Mx440(ASUS V9180SE 64DDR 8X AGP@4x AGP),80GB Seagate Barracuda 7200, LG-RW 48X,Creativ-CDRom 52X 3DMark2001SE:7995pont(keményen húzva)

Taranov
Ne idd meg, mert mérgezõ hatással lehet a szervezetedre!

marsu
Mérget
Lehet, de JAPÁN MINÕSÉG 😊)

Taranov
Jaja, az jó.

Punker
így könnyebben ki tudom adni majd a garázst, szabvány szerkezet megnyomod a gombot és az ajtó felemelkedik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Taranov
Hát nem tudom.
Én se vennék asszem, tudnám másra is költeni a pénzt, de azért így nem tûnik soknak, bár nem tudom milyen szerkezet.