Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
west light special offer (2karton) 10euro
(románország duty free shop)
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
igaz "csak" 30 percet bir ki a gep.. node nem is arra van hogy athidaljam vele a jegkorszakot...
200 dolcsi volt...
ennel jobbat nem igazan talaltam... talan egyszer ha majd nagyon kell..veszek hozza egy kulon elemet... ami ugyan ekkora.. es allitolag 2-3 szor hosszabb ideig birja..
Azért érdekelt, mert nálunk mostanában sokszor elmegy az áram, és félünk,hogy tönkremegy már a gép, úgyhogy mi is szeretnénk venni
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
radugtam a fontosabbakat:
moncsi
gep
eger
modem
hangfal
a hangfal kikapcsolhato ha kis szuflaval tobb kell de igy is tud 40 percet
aztan a modem is kihuzhato.. de ezzel a kettovel jo ha tovabb huzza par percig..
Lehet,hogy hülyeséget kérdeztem, de nagyon nem értek hozzá

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
kisse elegem lett az aramingadozasbol..az elobb egymas utan 3 szer ment el az aram kis idokre.. a gepem meg kapja a pofonokat..szal beszereztem egy ilyet
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
\"Life is around you and in you.\"
1200 akármennyi
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]