Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
B.nõm öccse megunta a dolgot(rájött,hogy úgyse használja),én meg átvettem tõle 😛
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
(mult héten öcsémét vásárolták le most az enyémet)
és nekem vettünk egy farmert,2tréning gagyót meg 1pulcsit pénzt táros amikor nézte a farmert mondja "Az utalvány csak gyerek ruházatra van" mondja fateromnak erre mondja "hát gyereknek is vettük" erre mutat az eladó öcsémre (11éves) neki?! erre apám nem! Neki és erre rám mutat "ja jólvan" mondta és annyira felvolt háborodva hogy még az akasztókat is amin a ruhák voltak elfelejtette elvenni 😄D
Azért kicsit jó érzés volt hogy már nem néznek gyereknek.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
😄
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

zsugor bambi? 😊
zsugor az az a fólia,, vagy csomagolás amibe vannak az üditõk 😛
bambi meg pia, tudod 😊 üditõ 😊
Boldog Karácsonyt!
Multi kijelzõs Kulcstartós zseblámpa EXTRA fényerõvel 1500 HUF
2 db 5mm -es UV LED 600 HUF
Összesen: 2500 HUF + postaköltség
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
elutazol?
bocs, nemtom milyen aza zsugor bambi?

Boldog Karácsonyt!