Mit vásároltál legutoljára?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Paszek, pocsi! Nem tudtam 😞( Akkor most mégse megyünk este a moziba romantikus vacsorára?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

traXion
Az, hogy neked nehéz gyerekkorod volt, az nem jelenti azt, hogy nekem is. 😄

Glpetyus
Na az az amit Te még csak arra használsz,hogy vizet töltesz bele,és lekúrod az erkélyrõl...
(ma gonosz hangulatú)

Glpetyus

traXion
Lifestyles 😊

traXion
Bazz nem akarod kitenni egy hirdetõtáplára? Titogban akartam tartaniö!

Glpetyus
Lehet,hogy az a célja 😛

Taranov
Hagyjad, csak felakarja szedni xboxmant 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ajánlom figyelmedbe a fekete hajad tetejének szõkére festését, akkor úgy fogol kinézni, mint egy cigány.

Glpetyus
gumi

traXion
SZÕKE POMPÁZÓ LESZELÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

sötétszõke hajszínezõ 699

\"Life is around you and in you.\"

Glpetyus
😊

traXion
meg nem is érdekes már

Taranov
Jobb így, ha egyszerre írod, nem kell annyit olvasni 😊

traXion
a tapasztaltak...

Glpetyus
Idáig 4 KV (200-é')....csak elfelejtettem bekommenteni 😛

Taranov
oda ingyen mész, csak a kijövetel kerül pénzbe 😊

Lacee
jaja, 15km-es távra 57 Ft a diákjegy...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

reggelit :-)

hen-tes
beutalót a detoxba :c

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
nem 😛

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Voltan
Értem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

bogyoka
pfff, kössz a felvilágosítást, azt nem tudtam,hogy a Volánnál csak ennyi egy jegy, meg aztán csak a BKV jutott eszembe, azért csodákoztam 😊)))

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Taranov
A Volánon ennyibe kerülnek a jegyek 😄
Pl. Budapestrõl Esztergomba is csak 150 a diákjegy, ami 50 km, és sokkal jobbak az utazási körülmények, mint a BKV-n ráadásul sokkal nagyobb a táv.

robotnyk
maxell, 10*esen írható, lehet kicsit sok, de végülis egyszer élünk, amúgy is vettem mellette még egy audio cdt is, szal annyira nem tûnt fel
bogyoka
nanemá, az milyen buszjegy annyiért?

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Lacee
buszjegyet, 57 Ft 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Voltan
Nem sok az egy kicst?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Bandee1987
2 doboz Maripen ötszázvhány forintért.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Glpetyus
Te mondtad...

Hentes Bill
én már csak egy ilyen tudatlan paraszt vagyok

Boldog Karácsonyt!

The Garrett
félliteres ice teját 230.-

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Glpetyus
Há' mer' akkor tudnod kéne

robotnyk
2 CD-RW
898.-
Hentes Bill
19. mert?

Boldog Karácsonyt!

Glpetyus
LOL!
Hány éves vagy? 😊

Hentes Bill
most már értem, thx

Boldog Karácsonyt!

Dzsini
Wunder-Baum (nemsemmi webesign 😉 )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punkerwork
nem az a fenyõ alakú légfissítõ kocsiba?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Hentes Bill
Wunderbaum? az mi?

Boldog Karácsonyt!

ghost cb
Csak nem vetted figyelembe, hogy ÉN vagyok a másik oldalon, salz, az értékelésed nem állja meg a helyét!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Taranov
Nem akarom a szerénységemet mellõzni, de szerintem az az oldal az erõsebb,amelyikre én állok 😊

Glpetyus
KV 50-é'
Tankolás 3500-é'
Wunderbaum 170-é'

ghost cb
ÁÁáááá!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Taranov
Flémeljél már, nem bírom hangsúlyozni 😊

Taranov
Ezért kell flémelni 😊))

PAYNE
2 karton piros marlboro 18euro

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

traXion
Szeirntem ne lottóz. 😄

olyat kaptunk mi is (anyám óvónõ), csak lassan el kéne költeni :-D

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.