Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig 50-é volt
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én is vennék már uj cipõt csak ez a mostani(jordan) annyira szivemhez nõt! 😊)
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Az rosszabb lenne, mint az erõspaprika...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
vagy irány mondjun münchen, érdekes, ott fox kapni cipõt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
mindig mondtam neked hogy lustaság félegészség 😊
Most voltam bent apukádnál röntgenen+vizsgálaton.Szerencsére nem súlyos😊
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Elárulná nekem valaki,hogy miért van az,hogy a kibeb*szott boltokban a cipõk 80%-a csak 45-ösig van (nekem 46-os kéne). A lepukkant modellekbõl persze van 46-os,de az kell a kutyának.
Én azt hittem a világ lakossága lassanként nõvekszik (mármint egyre több magasabb ember van),akkor mija a fenéért van ez???
Még ha valami nagyon extra 47-50-es lábméretem lenne megérteném,de így.....
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Boldog Karácsonyt!
Olyan Neomagnol íze van, és nem tudom,hogy mikor lesz újból jó.😞
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Life is around you and in you.\"
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"