Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Ha ittatok már rosszat......
Ez az volt!
WC felirat: Hiába rázod! Az utolsó csepp úgyis az alsógatyádba cseppen!
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Taranov! Ne írj már ilyeneket, nekem nem jó így <#vigyor>#vigyor>
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
persze nem hívtál meg vacsorára <#ravasz1>#ravasz1>
persze jó lesz reggelire is <#vigyor>#vigyor>
dohányzó asztal 36575 HUF (találtam az üvegen egy 2 mm-es csiszolási hibát az egyik sarkon úgyhogy lealkudtam 5%-ot esztétikai hiba miatt 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nike jogging 10k
Nike hosszu ujju poló 9k
Hugo Boss dezodor 5k
Mexx dezodor 3k
lett volna még egy cipõ is, csak nem sikerült odaérni zárás elött a cipõ boltba... Mien üzletitaktika az hogy szombaton 12kor zárnak?? (Óriás shopp) 😞
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
3db pengetõt:800huf