Mit vásároltál legutoljára?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
KV 50-ért
elõtte zokin 3k-ért (nem egy pár!)
mégelõtte ezüst GS ami múlthavi (hehe, de nem baj)
ja meg Kilencedik kapu+Házimozi

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Rózsalány
azta!!!<#wow2><#wow1>

amúgy krowkát vettem 1 zacsival - 540 Ft.

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Loál János
<#eljen> Teljesen jogosan jártál el.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Hentes Bill
<#beka3>

Boldog Karácsonyt!

Glpetyus
<#idiota><#help>

Hentes Bill
<#hehe><#alien><#nyes>

Boldog Karácsonyt!

Glpetyus
<#levele><#kocsog><#fogmosas>

Hentes Bill
<#ravasz1><#nezze><#mf2>

Boldog Karácsonyt!

Glpetyus
Ja,..KV 50-é'
Kaja 700-é'

Glpetyus
Nos,eleve nem "fegyvertelenûl" mentem ki,hanem(mivel épp kocsit szereltem),egy emelõ "rúdjával" (gyk. kb.60 cm-es vasrúd)
Persze,nem akartam megölni,de miután megkérdeztem,hogy "mi a jó k.rva anyádat csinálsz???" ...kést húzott a gyökér...
Mivel pár évig tanultam különbözõ harcmûvészetet,nem kellett volna a vas,de azt se akartam,hogy esetleg belémvágja azt a szart.
Így hát 2 ütéssel elintéztem a dolgot.
Ha meg megvágott volna,akkor tuti meg is ölöm.
Egyébként kb. 5 percet voltam a rendõrségen,és persze semmi nem lett belõle.

Glpetyus
Nyád' 😊)

Glpetyus
😄D

Narcotic Syntax
hamburger kb 250-ér

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Mike at home
mert valtoznak
hacsak nem vagy krecionista

igaz akkor gondolom a bakteriumok valtozasai siman sarlatansag

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mint ahogy a Fold vigan ellenne nelkulunk, igaz aki ezzel jon annak azt szoktam mondani a galaxisunk meg vigan elvan a csillagunk nelkul is
masreszrol galaktikus leptekben abszolut elehanyagolhato mi mit teszunk, mondunk, gondolunk

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
meg majd a birosagnak is igaza lesz, amikor elitelik

LittleL
áru - 73.500

meg reggel nem lángos. D
hanem virsli. D

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

PResident Evil
cigi 200

Taranov
Mert azóta igencsak sok generáció élt, és ahogy az ember is változott, õk is változtak.
Kiskorukban pátyolgatják õket az emberek, enni adnak neki egész életében, már elég régóta orvoshoz viszik stb. (Talán így tovább is élnek az állatok)
Az, hogy ez jó vagy rossz, már egy másik vita témája.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mitõl változtak volna a genetikai és ösztönös adottságaik?

Taranov
Ráadásul bent a Mc Donald's-ban meleg van 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ghost cb
Heavy Tools kord nadrág - 9990 HUF

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Bandee1987
Tölcséres Mcfreeze 80.- (tudom, hideg van, de megkívántam )

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Taranov
HA nem lennének emberek, de mivel VANNAK emberek, ezért ez a lehetõség nem játszik. Tehát az összegzés: nem mondott igazat, mert ezek a megszelidített, emberi körülmények között élõ háziállatok nem regenerálódnak úgy, mint egy Tigris az õserdõben, aki még nem látott soha embert, vagy csak a zsákmányt látta benne.

Kit--Kat
ígen, de ha nem lettek volna amberek akik megszelidítik akkor nem lenne ez a mellékáguk és vígan élnének nélkülünk is

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
De nagy hülyeség, mert egy háziállat, pl. egy nyúl, vagy egy kutya, esetleg egy macska semmiképpen sem tud emberi beavatkozás nélkül felépülni bizonyos betegségekbõl. Mint az ember sem. Ezek a macskák emberi körülmények között élnek, mint az emberek.

Kit--Kat
ígen ezért voltak pumák hiúzok meg tigrisek meg oroszlánok meg párducok, szal nem hülyeség amit mondott,

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
Pedig igaza van.

Taranov
Ez butaság, ezek a macskák az emberek elõtt nem éltek ilyen formában.
Ezek városi szobacicák, nem nem mindig tudnak regenerálódni emberi beavatkozás nélkül. Ráadásul az sem biztos, hogy annak idején ilyen sokáig éltek.

Taranov
A mi kutyánk lába meg el volt törve és soha nem gyógyult meg 😞((
Már meghalt szegény <#szomoru1>

SLICK
Kaját reggelire 70é

CLINT EASTWOOD9
CD-T
cukrot
meg reggelit a suliba

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Loál János
Mét?

Mike
hát nem éppen

Tufa16
cigi 450(510 helyet 😛 )

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

soros infrafog a mobilhoz mikulasra :1750 pe'nze'
meg kaja nemtudom menyiert

Rózsalány
asztalterítõ- 1350 Ft.

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Punkerwork
igaza van

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Mike
pfff
tejegyállat vagyö

Punkerwork
vannak hatékony és könnyû módszerek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Loál János
Hogy törted el? <#wow2>

Ja, fõleg, hogy már nincs meg.

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Hentes Bill
<#lama>

Boldog Karácsonyt!

Kandurex
ja igen, multi-vitaminos üccsi + mogyoró 210 -é

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Minggyá kiderül, hogy ide ilyen agresszív szökött fegyencek járnak ...bár, <#vigyor1>, én a csávókámnak nevesebb testrészét téptem volna le.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Punker
jogos, én valszeg bent lennék még mindig mert a szemével kezdem hogy ne tudjon máskor célozni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
És a lángos? 😛

LittleL
két DVD -t kölcsönöztem.

Vaskereszt - 400 Ft
Desperado - 400 Ft

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Glpetyus
1X egy baromállat alkesz,bebaszott egy féltéglát a kertbe-->mire az egyik kutyának a lábát el is trafálta...(eltört)
Hát én meg eltörtem a csávó lábát+az egyik kezét(mindkettõt elakartam)...
(be is vittek a fakabátok 😛)

Glpetyus
Hülyeség.
Ennyi erõvel minek járjak autóval,ha a ló is Lvisz...