Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõtte zokin 3k-ért (nem egy pár!)
mégelõtte ezüst GS ami múlthavi (hehe, de nem baj)
ja meg Kilencedik kapu+Házimozi
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
amúgy krowkát vettem 1 zacsival - 540 Ft.
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Persze,nem akartam megölni,de miután megkérdeztem,hogy "mi a jó k.rva anyádat csinálsz???" ...kést húzott a gyökér...
Mivel pár évig tanultam különbözõ harcmûvészetet,nem kellett volna a vas,de azt se akartam,hogy esetleg belémvágja azt a szart.
Így hát 2 ütéssel elintéztem a dolgot.
Ha meg megvágott volna,akkor tuti meg is ölöm.
Egyébként kb. 5 percet voltam a rendõrségen,és persze semmi nem lett belõle.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
hacsak nem vagy krecionista
igaz akkor gondolom a bakteriumok valtozasai siman sarlatansag
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
masreszrol galaktikus leptekben abszolut elehanyagolhato mi mit teszunk, mondunk, gondolunk
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
meg reggel nem lángos. D
hanem virsli. D
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Kiskorukban pátyolgatják õket az emberek, enni adnak neki egész életében, már elég régóta orvoshoz viszik stb. (Talán így tovább is élnek az állatok)
Az, hogy ez jó vagy rossz, már egy másik vita témája.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ezek városi szobacicák, nem nem mindig tudnak regenerálódni emberi beavatkozás nélkül. Ráadásul az sem biztos, hogy annak idején ilyen sokáig éltek.
Már meghalt szegény <#szomoru1>#szomoru1>
cukrot
meg reggelit a suliba
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
meg kaja nemtudom menyiert
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Vaskereszt - 400 Ft
Desperado - 400 Ft
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Hát én meg eltörtem a csávó lábát+az egyik kezét(mindkettõt elakartam)...
(be is vittek a fakabátok 😛)