Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
4 Túró Rudi 200,-
1 csomag rágó 100,-
2 szribit csoki 170,-
1 félkilós csokiskex 300,-
1 sós vegyes rágcsa 160 ,-
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Arctisztító vatta 300
Ing 2500
Ing 6000
Pulcsi 5000
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
begbontjuk, és csak még egyet, csak még egyet
és karácsonyra elfogy a szaloncukor fele. O..
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
9 -kor mentem lángosért, és már nem jutott
nekem, elfogyott mind. Áááá
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
gyümölcsök karácsonyra 1960.- - mert az elõzõ szériát, amit karácsonyra szántunk, már
meg is ettük. DD
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Boldog Karácsonyt!
/rokker zsoltti/
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Boldog Karácsonyt!
Cigi 590-é' <#violent>#violent>
5k
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mondjuk 300-nál kezdõdik a sok, bár a helytõl függ.
lehet, de ez Piazza D'oro, meg nyugodt körülmények között ittam, egy békés kávézóban. Szóval így nem drága szvsz 😊
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
12 db pite (4 almás, 4 túrós, 4 meggyes)
3 db sajtos roló
3 db vaníliapudingos roló
----------------------------
összesen: 900 HUF