Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Mai vásárlás:
Thermaltake XController(4 csatornás venti vezérlõ, fasza, minden sebbeségen máshogy világítanak a potméterek. Pl leglassabnál kék, közepes sebeségnél zöld, leggyorsabban piros. nagyon kafa😊 ) -5500FT
3db kék ledes venti 1450FT/db
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Amit meg én vagy más fõz,az használ :/
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Nagyobb összegben a GTA San Andreast vettem egyhete.😊
Viva La Virus1!!!
Aggódom, hogy sok kávét iszol <#szomoru2>#szomoru2>
De ráírják hogy Big, meg a rudira,hogy óriási, és közben egy pici kis harapásnyival több csak. <#idiota>#idiota>
Én meg vettem 2 db Snickers BIg One-t 290-é <#smile>#smile>
(de nem is nagy)😄D
mákom volt 😄
karácsony elõtt mászkáltam, és haver vett valami nike csukát, nézem, volt fasza classics is, de csak úgy 25 rongy volt nálam, a csuka meg 30 volt, haver mondta ad kölcsön öt rongyot, mondom nem kell, majd visszajövök
még jó hogy nem vettem meg akkor
most le volt értékelve a nike-ban minden csuka 😄
ez is 30-ról 20-ra
két hét alatt spóroltam 10 rongyot 😄
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"