Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
800HUF
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Tényleg,inkább cserepeset vegyél,az sokkal jobb...,én mindig azt veszek...2-4000-é' már qrva szépeket lehet venni 😊
Ráadásúl az összes nõismerõs,(anyám,b.nõm,stb)jobban szereti a cserepest 😊
- 2x2 db A és B jelentkezési lap továbbtanulás miatt - 540 Ft.
- Rántott csirkemell +rizs 530 Ft
- 1 csokor virág barátnõmnek 1.500 Ft
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
13 ezerrõl leárazva 2255 Ft-ra 😄DDDDDDDDD
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"