9
Tapasztalatok, vélemények
  • Omega
    #9
    Sziasztok!
    Nekem néhány meglehetősen kezdő kérdésem lenne egy ASUS MyPal A716 típusú PDA kapcsán.
    1.) Kitaláltam hogy PHP-t szeretnék rajta futtatni, amihez letöltöttem egy nevezetű alpha 1.0-ás programot, de ez nem működik, azt nem tudom hogy én baszok -e el valamit mert nem konfiguráltam egyáltalán (nem tudom, hogy kell -e) csak a böngészőbe bepityegem, hogy localhost vagy 127.0.0.1 és ezek hatására semmi sem történik. Valamai másik program létezik -e ilyesmire ?
    2.) Az oprendszert Windows Mobile 4-ről lehet -e valahogy frissíteni 5-re ? Erről pedig nem sok mindent találtam a neten.
  • Amse
    #8
    Thx
  • DayWalker
    #7
    http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php
    http://www.freewareppc.com/
    Tomb Raider
  • Amse
    #6
    Nem tud valaki egy jó oldalt ahonnan pocket pc-s programokat/játékokat lehet leszedni?
  • Fecoo
    #5
    Jajj a ppc4all oldalon találtam hozzá Mame és Gameboy Advence emulátort! A http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/rom_world/ oldalom meg van egy rakás játék hozzá.
  • Fecoo
    #4
    Ránéztem közbem a HWSW fórumban a Sharp Zaurus -ra.
    Elég jó kis cucc ez is és tényleg csak 200 dollár!
    Kár hogy csak USA-ban lehet hozzájutni. Írják is hogy eléggé nehézkes beszerezni. Meg aztán a garival mi van? USA-ban szervízelni... bukás.
    + Megoszlanak a tapasztalatok, miszerint a Sharp Zaurus csak 1-3 órát bírja töltés nélkül.
  • Inquisitor
    #2
    Hmmm. Vedd figyelembe a "járulékos" játékprogramokat, amiket C64 vagy Nintendo, stb. emulátorokon futathatsz. :)

    Ha nem feltétlen kell PocketPC,hanem jó valami hasonló, akkor nézz be ide:
    http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=20&t=001015&p=1
    Mit vesztegetnek a jnkik 199 dolcsiért.
  • Fecoo
    #1
    Pocket Pc... utána kutattam egy kicsit hogy milyen progik is vannak hozzá. És lássatok csodát egész sok! Többek között játékok (Age of Empires, Doom, Wolf3d...) felhasználói ( Total (pocket)commander, winamp, acrobat reader, divx player...).

    Ahogy nézegetem az árakat kb. 125e Ft -ért már egy 400MHz (Intel procis 64MB ram) -est lehet venni. HP, ASUS My pal 600...

    Én olyan munkahelyen dolgozom ahol nem nagyon lehet gépközelbe kerülni, így talán az üres időket talán el lehetne ütni egy ilyen cuccal.
    + A Sulinetes program keretében is láttam HP Pocket PC-ket, így ha márciusban visszajön az árából 60e akkor már nem is olyan drága. Főleg ha figyelembe vesszük hogy akár mp3 -at is halgathatunk rajta és egy SD kártyás Mp3 lejátszó azért még mos sem olyan olcsó (és másra nem lehet használni!).

    Kérem aki használt már Pocket PC-t és tud róla bővebben meséli az ossza meg a tisztelt olvasókkal a véleményét/tapasztalatát.

    Köszi ;-)