12
honnan tölthetném le? Xp van a gépemen és kéne dos a másik part.-ra. köszi
-
#12 itt nézz szét, és keress rá a dosbox-ra. -
yodee #11 szeva! olyan gondjaim vannak, hogy nem indulnak el a régi dos-os gémek (mortal kombat, lotus, ). mi lehet a bajuk? mert néhányban van hang de kép sehol sincs! segítsetek pls! -
csizi3 #10
(Nem kell semmit se letölteni sehonnan!!!Nem kell semmi féle super progi!!)
Ha valaki windows xp alatt akkar futtatni egy dos-os játékot akkor az figyeljen:
Menjél be a windows-ba és ott keress eggy olyan mappát, hogy "repair" az itteni összes dolgot másold be a "windows/system32"-be és működni fog!!
Minden ki és bekapcsolás után újra megkell csinálni ezt!!
Írjatok, ha működik és akkor is, ha nem. Mindeggy nekem bevált!! -
#9 Újabb DOS probléma:
Van nekem egy "device"- ami soros porton kapcsolódik a számítógéphez, ám speciális port beállításokat igényel. A windows XP mode parancsa lehetőséget kínál eme paraméterek beállítására (adatbitek száma, paritásbit, baud rate) stb. Viszont a régi 6.22-es dosban működő mode parancsot még nem lehetett ilyen jól paraméterezni. A kérdésem az lenne, hogy lehet a winxp mode parancsát valahogy dos-os környezetben futtatni, vagy pedig dos alatt hogy lehet ilyen részletességel bekonfigolni a soros portot.
Aki tudja, az írjon már, köszi! -
#8 Nekem is hasonló gondom lenne. Egészen pontosan a FastTracker II nevű progit akarnám futtatni. de mivel old school DOS progi, ezért winXP alatt nem nagyon megfy. Iletve mendegél, csak a hangkártyát nem tudom beizzítani. Felrakok én régi DOS-t mert keresek vmi rendszerlemezt, csak arra nem emléxem már, hogy a hangkártyát hogy kellett belőni dos alá. SB Live 5.1-em van. Az autoexec-bevalami set blaster, meg ilyenek, valaki tudna ebben segíteni? -
#5 Én viszont Valami DOS-t szeretnék varázsolni XP alá, régi dos-os játékok futtatása céljából. Valami használható ötlet? Végre műxik az XP rendesen, régebbi Win verzió melléinstallálását nem szeretném. Ha van esetleg egyébb megoldás, az érdekelne. Dos parancsikon memória és kompatibilitás beállításait már próbáltam, de az nem segített. -
#4 Fogj egy win98 cd-t és bootolj arról. -
#3 honnan tölthetném le? Xp van a gépemen és kéne dos a másik particiora. a dos-t nem a windows alól szeretném indítani.köszi
-
#1 van valkinek ötlete?