7
Melyiket tudjátok ajánlani?
  • sisqoboy
    #7
    köszi a hozzászolásokat. nekem azt mondta a srác, hogy ha nem ati kártyát veszek, akkor nem fog jol megjellenni a tv-men a a film. ezért ajánlotta az ati kartyakat. szoval most akkor nem kell Ati-s? most tényleg nem tom mi lenne a jo.
    köszi a hozzászólásokat.
  • Lazarus
    #6
    Ez igaz, akkor vegyél 9500Prot (nettó 40 körül), ha pedig nagy bütyker vagy és még mákernek is érzed magad akkor 9500non-pro 128ramosat (nettó 30 jobb helyeken) És ezek már dx9et nyomnak
  • Laalee
    #5
    ha a teljesítmény nem számít legjobban egy ati 7500 al jársz, olcsó szép képe van, játékokhoz nem a gel ideálisabb, de a többi sem az 15 körül.
  • Lazarus
    #2
    Az eladó sajnos idióta, a célnak tökéletesen megfelel bármilyen TV-outos kártya. Pl egy gf2es is.
  • sisqoboy
    #1
    Volna egy olyan gondom hogy lecserélném a videokártyámat. arra kellene hogy én a divx-es filmeket tudjam nézni a tévémen. nos mikor ezt mondtam ez eladónak azt mondta ehhez mindenképp ATI-s videokártya kell. a legolcsobb ami volt 19000 ft. e felé nem is akarok menni. ideélis lenne nekem a 15eft körüli. mi az az ATI-s kártya? és a 9200 meg 9800 meg ezek a számok?
    milyet érdemes vennem? az alaplapom támogatja a 8*vga-t. ennyit tudok. köszi elöre is. (mitöl mások ezek a kártyák mint pl egy geforce 4es)