Linkelés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Öt kémprogramot telepítettek ismeretlenek a BKV számítógépes rendszerébe, írja a Népszabadság. A szoftverek gazdái ezek segítségével hozzáférhettek a BKV-alkalmazottak és tisztviselõk levelezéséhez, sõt akár a forgalomirányítási rendszerhez is.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ezt a modjat akartam megtanulni a linkelesnek.<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: