14
na kíváncsi vagyok
 • item
  #14
  A tényeken ez mitsem változtat, lehet az a kis pisti is aki a kondikat gyártya, ha szar az így is úgyis szar! nemtudom milyen ram problémákról beszélsz, én nem egy P4P800-at, P4C800-at P4G8X-et P4PE-t teszteltem, egyiknek sem voltak ilyen gondjai! Az AGP 8X kezelésről meg csak annyit hogy az én gépemben is egy 8X AGP-s 4200-as csücsül, és semmi baja nincs! Sőt több MSI ASUS LEADTEK kártyát is eladtam olyanoknak akik szintén ASUS lapba rakták a kártyákat! A BIOS-a meg egyáltalán nem gagyi, gondolom mert te az AWARD bios-hoz szoktál, Az ASUS által használt AMI Bios már meghaladja a tudásod?! Az való igaz hogy az AWARD-os könnyebben átláthatóbb.
 • Icebird
  #13
  Az Abit lapban 10 fokkal melegebb ugyanaz a proci, ugyanolyan hűtővel.Az Északihíd hűtése miatt lehet. Igazán rárakhattak volna egy normális bordát ,amihez nem kell venti. Mert igy pont a proci bordára nyomja a meleg levegőt.És ha a felfogató keret elhelyezése fordítva lenne, már jobb hatásfokot érne el.
 • Zorken
  #12
  'valószínüleg ez azért is van mert szar kondenzátorokat kaptak a beszállítótól

  Ez elég érdekes mert az IC7en Rubycoon kondik vannak amik közismerten a legjobb minöségü kondijai manapság ellentétben az ASUS noname kondijaival. Nézz szét a külföldi hardware forumokon az IC7 feszstabilitása magasan veri az ASUS P4C800-ét ami a tuning szempobtjából nagyon nem mindegy. Továbbá az ASUSnak gondjai vannak a 8x AGP kezeléssel gagyi a BIOS-a és a memóriakezelése enyhén szólva is "érdekes". Sokan panaszkodnak hogy kipróbálták a lapozt 333-as és 400-as RAMmal és nem vettek észre különbséget. Ekkor próba ABIT IC7-g ben és láss csodát a 400 RAMok szárnyra keltek. Mi a boltba már visszakóldtük az összes ASUS-t ezen problámák miatt meg nem si nagyon vitték ellentétben az ABIT IC7, IS7 lappal.
 • item
  #11
  Meg érdekes, az összes nagyobb tuning-ot ASUS P4P800 és P4C800-al követik el, ki érti ezt ha annyira instabil lenne, akkor miért ezek vannak az élen??
 • item
  #10
  Az ASUS mindenképpen jobb választás, mostanában nagyon rájár a rúd az ABIT-ra nemcsak intel fronton , hanem AMD-n is! A héten csak 4 ABIT NF7-et küldtem vissza a nagykerbe, és 2 IC7 is az örök vadászmezőkre vándorolt! Nagyon gázosak az ABIT lapok, valószínüleg ez azért is van mert szar kondenzátorokat kaptak a beszállítótól! Ígyhát megjelentettek egy infót arról hogy más kondibeszállítót kerestek,ami miatt a legtöbb lap örök nyugovóra tért! Én csak remélem hogy a nálad üzemelő lap nem így jár,mert akkor elég nagy mákod van!
 • B@dsector
  #9
  Nekem is IC7 van és elég sokat szívtam az Audigy
  2 Platinum driverel mire jó lett:))
 • TheZsenyka
  #8
  "és azok minősége" a szoftverekre gondoltam, a kártyákra nem haragszom, "csak" a driverekre meg szoftokra amiket tolnak hozzá.
 • TheZsenyka
  #7
  Jó kis lap, nagyon elégedett vagyok vele. Meglepően jó a hangja is. Gyorsan ki is vágtam a Creative Audigy-t. Őszintén szólva herótom lett belőle. Valami elképesztően cinkes a Creative cuccok szoftver támogatottsága és azok minősége. Soha többé nem veszek Creative-ot pedig nagy fanja voltam. Eszméletlen sokat szippantottam Creative holmikkal.
 • Zorken
  #6
  Valóban arcok vagyunk. Gondolom milyen boldog is lennél egy ASUS lappal amin DUAL SATA van, de gyakorlatilag olyan instabil bármilyen tuningnál hogy használhatatlan.
  Olvass egy kicsit a HWSW oldalán levö ASUSP4C800-as fórumba egy kicsit és utána járj örömtáncot hogy IC7-ed van!!!
 • TheZsenyka
  #5
  Mekkora arcok vagytok! De mind a hárman!

  "miértis" : Azt írtam hogy az Abit oldalán az alaplapos részen az IC7 rövid ismertetőjében azt írták hogy DUAL SATA van a cuccon de mégsem az van rajta. Megnéztem a kinagyított fényképet az IC7 oldalán és azon a (nyílván fake) lapon DUAL SATA van és rá van írva hogy IC7. Szóval kamu mert nem DUAL SATA-ja van. Azt írták válaszul hogy kijavítják a hibát. Amúgy a lap szépen megy nálam.
 • Zorken
  #4
  Nehogy ASUS-t vegyél!!!!! Rettenetesen bizonytalan: ingadozó táp .... stb... Sokan szivtak már vele ls mind lecserélte ABIT-re. Én is ezt tettem. Az IC7 rendkivól stabil, gyors és megbizható alaplap. Mivel uj termék folyamatosna optimalizálják a BIOS-át amitöl jobb és jobb lesz. De mégegyszer mondom ASUS-t NE!!!! Halgass rám!!!
 • Icebird
  #3
  Ha teheted vegyél inkább Asus P4C800-at. Nekem is IC7 van, és szivok is vele rendesen. Már bánom hogy nem az Asust vettem.
 • TheZsenyka
  #1
  Megpanaszoltam minden létező mélcímre az alábbi gondomat, már jött is egy db. válasz (hope lesz több is):

  The beszólás:
  Dear Marketing Department!
  I have bought an IC7 motherboard after checking it on Your website (www.abit.com.tw) Thanks for misleading me. On the motherboard selection page the short info states it has DUAL SATA on board. I can tell You it does not have. The motherboard on the picture at IC7s info page has. On the picture the white colored writing clearly states it is an IC7 and has DUAL SATA.
  Why does Abit misleading it's fans?
  Regards
  Andras Jonas

  The válasz:

  I am sorry for the misleading information on the website about the IC7. We will have our webmaster change the information immediately to avoid any future confusion. Thanks again for pointing out that mistake.
  regards,
  ABIT Marketing


  - Kíváncsi vagyok tényleg kijavítják-e