2062
-
#188 Nem túl jó ez a Bionicle -
#187 már a filmre? köszi. -
#186 Es miutan letezik magyar nyelvu felirat az Ultimate-hez, es az alternativ befejezesuhoz is... asszem rakeresek ma ujra DC++-on... :)
Hykao: mindenesetre ha meglesz, szamithatsz am ram! -
#185 DVD-knél néha van alternatív befejezés pl: Hannibal, Stigmata v.mi a szösz volt a címe. -
#184 Plusz a harmadik:
2003-06-20 The Terminator 2 - Extreme Edition
Here is a 1 disc copy of the Extreme Edition. Props to DrS for getting it out eairly
But I and alot of people wanted a 1 disc, so here it is.
Extreme Edition version of T2 has 16 extram min. included in the movie that was originally
not included ion the theactrical version.
Below is a link for more info on the Extreme Edition.
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/stores/detail/-/dvd/B00008PC2O/tech-info/104-2511608-2522313 -
#183 Aztan van egy ilyen
2003-06-07 Terminator 2 Directors Cut Alternative Ending
Ez gyengen 156 perces... -
#182 Ha mar igy belementunk, kisse utanakerestem.
NFOrce szerint, 2002-12-08 terminator 2 Ultmate Edition
'Terminator 2: Judgement Day - Ultimate Edition' restores over fifteen minutes of additional material to the original theatrical release of the film, including Sarah Connor's vision of the late Kyle Reese (Michael Biehn), the reprogramming of the Terminator by John and Sarah, and the obsession of Miles Dyson (Joe Morton) to create the computer chip that could lead the world to nuclear destruction. These scenes, and more, enchance this tour de force of astounding visuals and powerful emotions to create a compelling new version of one of the biggest hits of all time. -
#181 jaja. akkor 4. rész lesz? kéne hogy legyen,Arnie nélkül :( vhol már kérdeztem talán.. -
#180 Szerintem a T2 a legjobb terminator film. (eddig) -
#179 ja oké,félreolvastam..akkor várjunk még :( -
#178 megnéztem,ez a sima :( -
#177 Igazandibol en mar a 28-nak is nagyon orulnek am! Varjuk soxeretettel!
regebben volt egy 18-ai datum, de aztan arrol semmi info nem volt, hogy csuszik, vagy nem. Meg ugy jo ideje semmi uj screenshot/trailer/demo/interju nem jott ki, meg ugyebar aranylemez sem. Ezert orulok, ha november 28-an jon. -
#176 nekem van egy cd-n t2 filmem,de még nem néztem meg,lehet hogy a sima,eredeti..
a játék nem 28-án jelenik meg akkor? totál zűrzavar -
#175 El tudom kepzelni, hogy amikor dvd premier lesz a T3-nak, akkor kiadjak ezt is. Merthogy legjobb tudomasom szerint eddig magyarorszagon meg a T2 (alap-edition) sem jelent meg dvd-n! -
#174 Valamit hallottam én is, kiváncsi lennék mennyiben más mint az eredeti. -
#173 Lasd topic! :)))
(Ez most tenyleg arra vonatkozott sztem!) -
#172 Gondolom a War of the Machines-re gondolt. -
#171 Es a film masodik reszenek ezt az uj valtozatat (Extreme version, asszem), latta mar valaki? Allitolag a vege is mas...
De meg nem talaltam sehol... (DC++, stb...)
:((( -
#170 melyik gaméról is van szó? -
#169 ok, letöltöttem a Bioniclet (a terminator hiány miatt)
ki probálom és jövök bye -
#168 Vagy aznap, vagy másnap. -
#167 szerintetek ahogy megjelenik az nap már a warez oldalokon is
fent lesz? -
#166 "A Történelem ismétli önmagát" -
#165 elég jó az animácio game intro -
#164 nekem a terminator2 nintendon van meg -
#163 Passz, talán olyan oldalakról ahol oldgames szekció van (warez). -
#162 Sőt ha érdekel a Terminátor téma, volt még a Terminator 2, ami az Ocean gondozásában került kiadásra, 1991-ben, ha jól emlékszem.
Több féle stílus keveredett benne: platform, felülnézeti autós, motoros stb. a pályák között átvezetésnek a filmből voltak részletek. -
#161 és honnan lehet letölteni a future shock ot? -
#160 a www.t3game.com
video it asszem megnézem (bár a war of the machines nek a nyomába sem ér) -
#159 A Skynet-en kívül, van még a Terminator Future Shock is, FPS. Bár ez már tényleg történelem, valahogy majd tíz évvel ezelőtt jött ki. -
#158 -
#157 "Állj meg kislány, és mondom a választ, csak adj időt nekem!"
Te aztán tudsz kérdezni, fiatal barátom! -
#156 és azt lehet tudni a a net a gamespy on lesz? -
#155 minden esetre jó lenne -
#154 van a www.bcfiles.com
www.effiles.com
stb..
meg www.planethalflife stb
szerintetek lesz T: War of The Machines
valamelyiken? -
#153 ok -
#152 Egy gyonyoru, rajzfilm-grafikaval megaldott fps, asszem francia fejlesztes.
Keress rola kepeket, finomsagos lesz! -
#151 az mi is? xiii.. -
#150 hát igen -
#149 De azt leszamitva ez a honlap sem mutat valami sokat (www.clevers.com rol nem is beszelve)...