Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
legközelebb ébrsztõórával nyomom
"-ha 5:30-kor leszel, elõtte pár perccel jelezd!"
Bannerre nem hivatkozunk. hamarosan oda is kikerül ez a kiegészítés.
(Megjegyzés az íratlan szabályokra: Az íratlan szabályok direkt azért íratlanok, mert azok már nem feltétlen olyan szabályok, hogy szigorúan betartandók. Ilyen például a heti max 3 ték is, ami alatt nem az értendõ, hogy valakinek nem lehet több tékje egy héten, mert példáull 3 nap játszik valaki, a negyedik nap beír teszem azt 4:17-kor és azzal nyer, mert nem ír utána senki, akkor azt beírjuk. Ez inkább arra szól, hogy ha mindig itt vagy 5:30kor akkor másokkal szemben "nem illik" 4-5-6x egymás után nyerni.
Még mindig azon a véleményen vagyok, hogy EZ nem egy vérre menõ verseny, hanem CSAK EGY JÁTÉK, ami arra hivatott, hogy összetartsa az éjszaka fennmaradó embereket.)
Helló, mi? ;-)
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Helló, mi? ;-)
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
mondjuk én most csak szolídan, mert a mai alvásom kifog maradni, és 12re még be kell fejeznem egy projectet, ami még csak félig van kész. 😄😄😄
Helló, mi? ;-)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Én sose szerettem csalni, viszont a szabályzat szerint minden megengedett módszert szeretek bevetni 😊 Ha nincs letiltva, akkor az szerintem szabad 😊 persze van mit ha meg tudsz tenni se teszed meg mert nem lenne jó a közösségnek, de azt is azért elõbb utóbb érdemes a szabályzatban rögzíteni.
ezt is kevesen tratjak be, pl...
amugy regen nyilt meg egy topik ami azert jott letre, hogy megkonnyitsuk azoknak a dolgat, akiknek ki kell bogozni ki volt az elso harom. :\ tobben ismeritek is, ott tessek ejjelente tartozkodni. a versenytapig box utcaja 😊
-------
rod:
elolvasva, feljegyezve.
Sajnos jó magyar mentalitás miatt mindenki a kiskapukat keresi, így egyre több szabályt kell hozni, hogy ne legyenek visszaélések. Köszönjétek az ilyen - khm - okostojásoknak.
shit happens
Helló, mi? ;-)
na én léptem