Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Fisherman\'s Friend
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ember. Nézzél már tükörbe. (Persze ezt most nem tudhatom, de ha normál átlag ember vagy semmi fogyatékkal.) Csak nézz szét a világban, amikor látod, hogy tolókocsis, mozgássérült, vak vagy egyébb rokkant emberek mennyi szenvedés árán érnek el bármit is és mégis boldogok. Na. Pedig nekik több okuk lenne keseregni, mégsem teszik. Irigykedve nézhetnének mindennap rád, mert neked mindened épségben megvan, mégsem teszik. Mert õk elfogadták, hogy az élet ilyen és ígyis lehet boldogan élni.
Fogalmad sincs hogyan csináld? Neked nem fogalmad sincs, hanem nem is akarod tudni, hogyan csinálhatnád. Milliónyi módja van annak, miként lehetne apró örömöket összeszedni. Csak hogy párat megemlítsek: Ebédszünetben a kollégákkal elmenni közösen ebédelni, kibeszélni a fõnököt a hátamögött, kivesézni az új titkárnõt, munkaidõ után elmenni sörözni vagy csak meginni egy üdítõt valahol, hétvégente lehet kirándulásokat, grillpartikat szervezni, öregnéniket/bácsikat átkísérni az úton, vagy segíteni a csomagjaikat elvinni a buszmegállóig, közbe hallgatni amit mesélneked, és érzed a hangjábanm hogy mennyire hálás...
Neked nem az élettel és az apró örömökkel van a bajod, hanem nõhiányod van. De ha egésznap bezárkózól és a géped elõtt élsz, akkor nem is fog ez megváltozni. Bár van az ismerõseim között olyan pár, akik a neten ismerkedtek meg egymással, de õk se a gép elõtt élték/élik az életük.
Helló, mi? ;-)
Helló, mi? ;-)
Ez a pont qvára szakasz lett, vagy félegyenes, amit nem tudni....
Helló, mi? ;-)
ha minden szar összejön vagy csak az jön össze akkor mi van?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az élet televan apró örömökkel, csak meg kell tanulni észrevenni õket.
Nem mondom, hogy én sose voltam még magam alatt, de azért az öngyilkosság még sose jutott az eszembe, esetleg egy kicsit mélyebb ponton magam alatt, elgondolkoztam azon, hogy mennyivel egyszerûbb lenne az élet, ha lefeküdnék aludni tudván, hogy soha többet nem kelek fel, de azért ennél mélyebbre még nemsüllyedtem. 😄😄😄
Helló, mi? ;-)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL