Ki van fent legtovább?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helyzet?

RoD
Viszont jókat. 😄

Helló, mi? ;-)

jó estét

NEOreg3
😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

pápá

Fisherman\'s Friend

NEOreg3
hi

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

RoD
Éreztem már úgy, hogy nincs miért felkeljek, nincs miért lefeküdjek, nincs miért éljek, de attól még az élet megy tovább. Életunt ember... Nincs is élete annak aki egész nap csak kesereg. Mit un meg az ilyen?
Ember. Nézzél már tükörbe. (Persze ezt most nem tudhatom, de ha normál átlag ember vagy semmi fogyatékkal.) Csak nézz szét a világban, amikor látod, hogy tolókocsis, mozgássérült, vak vagy egyébb rokkant emberek mennyi szenvedés árán érnek el bármit is és mégis boldogok. Na. Pedig nekik több okuk lenne keseregni, mégsem teszik. Irigykedve nézhetnének mindennap rád, mert neked mindened épségben megvan, mégsem teszik. Mert õk elfogadták, hogy az élet ilyen és ígyis lehet boldogan élni.
Fogalmad sincs hogyan csináld? Neked nem fogalmad sincs, hanem nem is akarod tudni, hogyan csinálhatnád. Milliónyi módja van annak, miként lehetne apró örömöket összeszedni. Csak hogy párat megemlítsek: Ebédszünetben a kollégákkal elmenni közösen ebédelni, kibeszélni a fõnököt a hátamögött, kivesézni az új titkárnõt, munkaidõ után elmenni sörözni vagy csak meginni egy üdítõt valahol, hétvégente lehet kirándulásokat, grillpartikat szervezni, öregnéniket/bácsikat átkísérni az úton, vagy segíteni a csomagjaikat elvinni a buszmegállóig, közbe hallgatni amit mesélneked, és érzed a hangjábanm hogy mennyire hálás...
Neked nem az élettel és az apró örömökkel van a bajod, hanem nõhiányod van. De ha egésznap bezárkózól és a géped elõtt élsz, akkor nem is fog ez megváltozni. Bár van az ismerõseim között olyan pár, akik a neten ismerkedtek meg egymással, de õk se a gép elõtt élték/élik az életük.

Helló, mi? ;-)

Könnyû, úgy ilyet a fejéhez vágni valakinek, ha még nem érezted úgy, hogy semmi okod nincs, hogy élj, és még nem is keseregve, hanem 1hanguan, hogy mind1 hogy reggel van vagy este, minden mind1. Néha még én is megteszem, holott tudom, hogy ezzel csak még rálépek a fejére de tényleg uncsi egy állatfajta az életunt ember. Nem is akarsz, ez is szép, csak fel se merül benned, hogy nem is tudom, hogyan csináljam? Hogy minden kis kapaszkodó után nyúlva is mindig ugyanott kötök ki? Persze, vannak dolgok, amik a többségnek természetes, de nekem elérhetetlen távolságba került. Mosolyoghatsz rajta, én is azt teszem, mit tehetnék mást, ha nem tok tenni valami ellen hátrébb állok, és röhögöm magam ez van. így ha nem jön össze semmi, legalább úgyis van min röhögjek, ígyha nekem is jut egy kis öröm.
RoD
Akkor az van, hogy veled van a baj. Azért nem tudsz megváltozni, mert nem is akarsz. Ha számodra kényelmesebb az állandó búslakodás, ahelyett, hogy megpróbálnád szebbé tenni az életed, akkor így jártál. :-)

Helló, mi? ;-)

desigo
grat
dogfish
gratula lopkovic 😊
És ha a mélypont 2 és fél éve tart akkor mi van?
Ez a pont qvára szakasz lett, vagy félegyenes, amit nem tudni....
RoD
Akkor van a mélypont, de az még nem ok arra, hogy az önygyilkosságban keressem a megoldást. :-)

Helló, mi? ;-)

MaSzKa
már akinek.........

ha minden szar összejön vagy csak az jön össze akkor mi van?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

RoD
Öngyilkos? Aki öngyilkos akar lenni, az meg is érdemli. 😄😄😄
Az élet televan apró örömökkel, csak meg kell tanulni észrevenni õket.
Nem mondom, hogy én sose voltam még magam alatt, de azért az öngyilkosság még sose jutott az eszembe, esetleg egy kicsit mélyebb ponton magam alatt, elgondolkoztam azon, hogy mennyivel egyszerûbb lenne az élet, ha lefeküdnék aludni tudván, hogy soha többet nem kelek fel, de azért ennél mélyebbre még nemsüllyedtem. 😄😄😄

Helló, mi? ;-)

MaSzKa
hihi

thnx kiütöttél 😊
RoD
és lehet már vége van? 😄😄😄

Helló, mi? ;-)

MaSzKa
nyerni

RoD
talán pont eddig van 😄😄😄

Helló, mi? ;-)

RoD
de vajon meddig van? 😄😄😄

Helló, mi? ;-)

izé
RoD
úgylátom van az a mivan 😄😄😄

Helló, mi? ;-)

MaSzKa
haha

Én is párszor az öngyilkos topikban kötök ki, úgyhogy valami deficit azért van abban a kijelentésemben.
RoD
van e már a mivan? 😄D😄

Helló, mi? ;-)

MaSzKa
hihi

RoD
Sztem ma játszom utoljára a héten, aztán kicsit visszafogom magam. 😄😄😄

Helló, mi? ;-)

RoD
Hûha. Ez már nekem túl elvont. 😄😄😄

Helló, mi? ;-)

MaSzKa
én nem fogok örökké élni 😞

Miért? Te meg akarsz halni, én nem, sõt én örökké fogok élni, eddig sikerült is, persze egy idõnél kilépve ebbõl a dimenzióból, mert a franc akar megöregedni.
MaSzKa
a halál visz csak el, isten nem

RoD
Isten hozott, mikor visz el? 😄😄😄

Helló, mi? ;-)

MaSzKa
megjött isten 😄

Ki
RoD
Kivilágosodott. 😄😄😄

Helló, mi? ;-)

desigo
talán esetleg xD
kizárva bandel htnx 😊 😛
MaSzKa
aludjál. 😄

SHADOWEYES7
most keltem<#vigyor1>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

de
SHADOWEYES7
<#schmoll2>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

aludjál.
SHADOWEYES7
éppen 😊

SHADOWEYES7
kukk

kvalif

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

namivan?

Darkon

Born to win

kár
tugyiti
jó8 all