Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nem volt jelentõsége de volt olyan példa nem egyszer,hogy minden játékos kvalifikált rendesen majd kb 5:15-ig postolgattak páran és pihi. Aki pl beírt 5:15-kor utoljára az joggal gondolhatta,hogy õ fog nyerni hiszen frissített és még 5:29-kor sem volt új üzenet.Azonban meglepõdve látta 5:30 után,hogy valaki beírt 5:30-kor két üzenetet ( pl : 5:30:40-kor és 5:30:56-kor).Direkt arra pályázva,hogy az utolsó pillanatban elcsípje más elõl a gyõzelmet.
Nincs leírva a szabályok közt de hidd el nem korrekt a többiekkel szemben...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
De ha ez a szabaly akkor irjatok be es mindenki beir igy nem lesz ilyen felreertes, nem? Mert pl mint most en is aki nem osidok ota jar ide nem ismeri az ilyen kialakult iratlan szabalyokat.
Born to win
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Born to win
jó8
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.