Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ma tapétázás,meg laminált padló lerakat... kell az erõ,energia
7-kor kelés
kúvaélet
(egy figyelmeztetés mindenkinek jár)
csak az olyan eseteket, mint amit most te is csináltál, hogy pontosan 5:30 kor esik be valaki, és elõtte nem jelzi, hogy lesz, azt nem nézi itt senki jó szemmel, mert baromira nem korrekt azokkal szemben, akik esetleg azért nem írnak, mert azt gondolják, hogy már nem jön senki.
mint ahogy most én is írtam kettõt, aztán már nem is akartam, gondolván, hogy úgyis egyedül leszek, erre beestél te
szóval ezzel nyilván nem voltál tisztában eddig, (bár ez már nem az elsõ napod itt) ezért valószínûleg megkapod az elsõ helyet mára, de a jövõben ha nem jelzed elõtte pár percel, hogy leszel, akkor érvénytelen lesz a beírásod, hiába leszel esetleg akkor is te az utolsó 5:30-as
sose nyomd fullba a kretént
"te miért nem jösz vissza?"
"Áhh le ne feküdj XD"
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
vért fogsz izadni amire beelözöl <#mf2>#mf2>
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿