Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként bannerban csak nekem nincsenek ékezetek alul? : T�klista ~ Utols� 10 nyertes ~ SZAB�LYZAT
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
vöröscsillag/virrasztó fõnök?!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
legalább látják a többiek (újoncok) ki az úr a háznál 😄
vöröscsillag jó lesz? mi legyen a szövege?
shit happens
Fisherman\'s Friend
shit happens
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
- Háttérkép csere vmi normálisabbra, stb.
- Egy nagy RSS ikon kerül a fejlécre (itt a topikban is hamarosan lesz), akit érdekel itt is figyelheti a játék alakulását (az utolsó 30 nap nyerteseinek listája van benne, késõbb a poziciók változása is benne lesz)
- A szabálylista is felkerült végre, kéretik végigolvasni és betartani.
Szabályzat
shit happens
<#wave>#wave>
mé nem alszotok?
viszont tõled meg nincs messze románia
ott van bõven alapanyagnak való...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
respect to the man in the ice cream van
Nem mintha használni szeretném. 😊