Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
respect to the man in the ice cream van
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ték
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Egyébként nem vagyok telhetetlen, tegnap sem akartam nyeri, tökéletesen megfelelt volna a 2. hely, csak sajnos nem volt senki reggel aki segített volna, hogy ne elsõ legyek. Mindemellett ha netán mégis hasonló 5:30-as érdektelenség miatt leszek elsõ, az nem a mások elõl történõ lehetõség elvétele. Ha más nincs itt, akkor nincs itt. Ennyi.
Persze ahogy ismerlek engem nem fenyeget az a veszély, hogy tartósan elõs legyek. 😛
sose nyomd fullba a kretént
Amúgy is örülj annak hogy legalább fel juthatsz az elsö helyre, ha cSuwwi nem lett volna ennyire engedékeny, akkor nem lenne Tékes sem, ne feled te dolgozol amikor tékelsz 😛
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

de jó 4 kor kelek :| irány meló
volkin on dö bícs ár tóz in dö szend
áj ken szí ász on dö kántri szájd
szitin in dö gressz léjin szájd báj szájd
ju kud bí máj béjbi
let mi lúk et máj léjdi görl ju öméjz mí
éjnt gáttá dú náfin kréjzi
szí, óll áj vancsú tu dú iz bí máj láv
HÖHHE
respect to the man in the ice cream van