Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár azért reménykedhetsz
legnagyobb komolyság elsõ hely: szep 6
1 hozzászólás volt összesen éjfél és fél hat között <#hehe>#hehe>
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
majd elõkerülnek 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
kicsit átírtam a csillagos scriptet, ha már van jquery alapból, használjuk is valamire :|
a csillagok ezentúl az üzenet sorszáma elõtt jelennek meg, cserébe unregeknek is látszik
plusz az sg logót kicseréltem, egy talált képre, akinek be volt kapcsolva a lapos fejléc az így járt, sry.
shit happens
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿