Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éjt
Az a beírás, amit kiragadtál csak egy része a dolognak, ami nem is értendõ szó szerint, fõleg mivel azt már egy utólagos kommentben írtam, az esetnél pedig részt vettem a játékban, csak lemondtam az elsõ helyemrõl, mivel 2 olyan játékos volt még akkor itt, akik közül min. az egyik egészen biztosan tisztában volt a "min 2x írj be szabállyal", de valami technika, vagy egyéb ok miatt csak egyszer sikerült beírniuk 5:30 kor, na most én ennek tükrében lemondtam az így hozzájutott elsõ helyemrõl. Ráadásul ahogy des is írta egyedi esetrõl van szó, és ami a lényeg, hogy a játékban részt vettem, csak az elsõ helyért nem akartam küzdeni, mert egyesek elképzelése szerint ha már elsõ vagyok, akkor etikátlan a továbbiakban is más elõl elvenni a lehetõséget. Szóval ebben az esetben, amit te itt most szóvá teszel, arról volt szó, hogy a 3. hely volt számomra az aznapi cél, ami nem sért semmiféle szabályt, nem árt senkinek, és azt sem hiszem, hogy ez bármit is rontana a játékon, fõleg nem szándékosan. Legalábbis más, akiket esetleg ténylegesen érintett volna nem tette szóvá.
sose nyomd fullba a kretént
köszi!
nagyon durva volt, reggel negyed7kor keltett... nem is mentem be elsõ 3ra, most meg van 30 fok. a durva hogy a semmibõl jött, még radarképen meg seholse láttam hogy jönne ilyen jellegû vihar, hajnal 3kor még tiszta volt az ég
nagyon durva volt, reggel negyed7kor keltett... nem is mentem be elsõ 3ra, most meg van 30 fok. a durva hogy a semmibõl jött, még radarképen meg seholse láttam hogy jönne ilyen jellegû vihar, hajnal 3kor még tiszta volt az ég
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
gratta...hogy tetszett az vihar hajnalban? 😮
durván adta
durván adta
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
csimy
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
bye
estét
mer tanítási napokon itt küzdök a 3 csillagért, hiába 😄
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
félévente egyszer van rá példa kb,hogy valaki lemondott az elsõ helyrõl
nem jellemzõ
inkább mondjanak le róla mint itt reklamáljanak...
nem jellemzõ
inkább mondjanak le róla mint itt reklamáljanak...
akkor csak a kérdés másik része van érvényben
az elsõért sry, nem volt meg a reggeli kvm 😊
az elsõért sry, nem volt meg a reggeli kvm 😊
shit happens
az a vasárnapi eredmény, nem a hétfõi
Desigo nem frissitete még a listát
Desigo nem frissitete még a listát
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
miért vagy te 2. ha tied az utolsó üzenet?
mióta leadtam a stafétát, érdekes dolgok történnek, pl. landren múltkori "beírok, de nem játszom" megoldása.
aki nem játszik, ne írjon be, vagy 4 után ne írjon. nagyon megy a mutyizás ami nem tetszik, ne rontsátok már el szándékosan a játékot :C
mióta leadtam a stafétát, érdekes dolgok történnek, pl. landren múltkori "beírok, de nem játszom" megoldása.
aki nem játszik, ne írjon be, vagy 4 után ne írjon. nagyon megy a mutyizás ami nem tetszik, ne rontsátok már el szándékosan a játékot :C
shit happens
estét