Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
utolsó pillanatban beesni szerinted mennyire korrekt?
eléggé jó idõérzéked van...
jóccakát
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
benéztem valóban
sry
Ez annyit tesz, hogy a megadott idõtartományon belül legalább egy darab értelmes szöveget tartalmazó üzenetet küldesz a topikba. Ezzel kvalifikálod (elõjegyzed) magad az aznapi versenyre. Ha 4 óra után írsz be üzenetet, de nem kvalifikáltál, az aznapi versenyen nem veszel részt."
NEOreg3 ma 03:33 | privát | galéria | válasz erre | Az elõzõ verseny 1. helyezettje | #77914
hello
Neo nem is kvalizott -.-
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........