Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor jó munkát, sok szerencsét, meg egy 70 centis lila mûfaszt a médiacenter seggébe.
240 és jé Piloss is itt van <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Összeborzolódtak. Nem engedtek.
Rabságban tartották leláncolt foglyukat.
Szabadságához súlyos béklyójuk zárt utat.
Megmeredt mindene északon és délen.
Nem mozdult, csak feküdt ébren.
Éber álma holtan élõ szemére ült,
s jóslatokat az éj sötétjébõl szült.
De éppoly fényes volt mindegyik látomás,
mint vak szemében kék, s piros más.
Rémület festette magát szemhéja ölébe,
s nem mert többé nézni se alá, se föléje.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
a tárhelyszolgáltató (médiacenter, mimás :CC) gondolt egyet és az egyéni virtualhostjaimat felülbírálta csak úgy. így a fél délutánom azzal töltöttem hogy ezeket állítgattam vissza, erre még nem volt idõm, de ami késik nem múlik...
shit happens
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
de azért: kvali.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
de hajnalban kelni nem kell
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
saját vállalkozás viszont laza dolog, nálam is valami ilyesmi van tervbe véve, de az még a jövõ (értsd: remélem csak pár év) zenéje <#vigyor2>#vigyor2>
további kellemes éjszakázást mindenkinek
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
vége a sulinak, mi? 😊
és most mit csinálsz? =no nem ebben a pillanatban, hanem amúgy)
én otthagytam az egyetemet ahol melóztam, most egy dekor cégem van az öcsémmel, de IT munkákat is vállalunk, meg sportszerekkel is foglalkozunk ha kell
igazándiból soha nem tudtam, csak most már megtehetem h nem is alszom <#vigyor2>#vigyor2>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?