Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
najóreggelt akkor
btw valaki súgja már meg nekem mit akar a "hnn" rövidíteni, mert akárhogy töröm rajta a fejem, az istennek sem ugrik be más mint a trónolásnál kiadott elsõ hang...
ja és jóccakát. <#wave>#wave>
"The trees move. Do you not see it?"
lenne egy kérdésem..adva van egy x360 iso...szeretném megnyitni,hoy lássam mi van benne,milyen file-ok...bemountoltam és a klasszikus dvd könyvtárakat találtam csak,amik méretei alig 1/3-a ránézésre az isonak..hogyan tovább..mivel?....filmet is kezelõ dvdencrypt programmal?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
"The trees move. Do you not see it?"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
grat piloss
jóéjt
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)