Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor órával játszatom még nem volt az a szabály! <#duhos2>#duhos2>
Amikor meghoztad a szabályt, 1x sem használtam az órát <#boxer>#boxer>
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
de nem akarok ezen lovagolni, csak néha legyen már olyan is, hogy ha többen vannak 530nál akkor nem te nyersz, ennyi 😄
shit happens
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
mikor nálam 5:30-ra vált az óra, utána szoktam elkezdeni pár másodperccel küldeni a hozzászólásokat, 15 másodperces limittel egymás után szép sorban... de másodpercmutatót soha nem volt szokásom nézni h kicentizzem mikor küldjem az utolsót. nem állt szándékomban csalni, ha így jött össze, és ezzel kellemetlenséget okoztam másnak, azért elnézést kérek, nem direkt volt. <#rolleyes>#rolleyes>
ha csalásként jött így ki, nyugodtan vonjatok le pár pontot - bár azt hiszem ebbe nincs túl sok beleszólásom - és innentõl átszokok arra, hogy csak 2 hszt küldök el 5:30-kor, h elkerüljem a további ilyeneket, mást nem hinném h tudnék csinálni.
"The trees move. Do you not see it?"
shit happens
lehet tényleg csak én vagyok mindig béna, simán benne van...
sose nyomd fullba a kretént
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Fisherman\'s Friend