Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki van itt?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Kvali😄
Megyek nézem a brünót!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
mindegy ^^
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Nekem meg elvileg lett egy ezüst csillagom. Namajd meglátjuk
További szép estét, jó hajnalt, etc. Nem mostanában leszek, majd karácsonykor legközelebb.
Addig is jó játékot mindenkinek.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok