Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
számolj kicsit, négy simán benne van
pl. 5:05,20,35,50 15mp ként, még marad is, szóval nem ritka, és nincs benne semmi VIP elõny
pl. 5:05,20,35,50 15mp ként, még marad is, szóval nem ritka, és nincs benne semmi VIP elõny
sose nyomd fullba a kretént
ilyet még kajak nem láttam 😮 Ennyire kajak 15 másodpercenként írtál vagy VIP-pel lehet többet is?
hûû, hát ezt érdekes csináltad
2 kommented közé én négyet írtam, mégis tiéd az utolsó
na mindegy
2 kommented közé én négyet írtam, mégis tiéd az utolsó
na mindegy
sose nyomd fullba a kretént
kvali
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
kvali
Nézem a Persons Unknown sorozatot, eddig 3 rész jelent meg, 2-n túl vagyok. Olyan hamar eltelik egy rész, hogy alig lehet észrevenni.
Nézem a Persons Unknown sorozatot, eddig 3 rész jelent meg, 2-n túl vagyok. Olyan hamar eltelik egy rész, hogy alig lehet észrevenni.
kvali
Mi az a kvali???<#merges2>#merges2>
Ahogy mondod. A legszégyenteljesebb ez a Tevez gól... Simán meg is nézték a visszajátszást, azért is reklamáltak ott a mexikóiak egy csomót. A bíró még megváltoztathatta volna a döntését, de akkor meg elvágja magát egy életre a FIFA-nál, szóval õt sem okolom. Magával a rendszerrel van gond, nagyon változtatásra szorul már...
Huh a mai nap sporteseményein volt esemény dögivel... Forma-1 Webber bukása, Angol meg nem adott Lampard gól, Argentin lesgól. Megpróbálok videókat keresni YouTube-on. Ilyenkorra már tuti fel szokták tolni 😮
Nem vérre megy a játék... Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy év közben nem maradok fent sokáig, de így szünetben párszor fentmaradok és közben filmeket/sorozatokat nézek vagy esetleg játszok. Legújabb mániám az õsrégi Halo: Combat Evolved Multiplayer <#kacsint>#kacsint>
a többi topikost is megtalálod a twitteren és követheted, kb. ennyi értelme van
van aki komolyan veszi ezt a játékot?
van aki komolyan veszi ezt a játékot?
shit happens