Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:///
kvali
kvali
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Kösz! Az a lényege a videóklippnek hogy egy fekete hajú csaj bemegy egy diskóba vagy szórakozóhelyre és a csávója ott énekel. Egy idõ után meg elkezdik lökdösni a csajt és rosszul érzi magát, aztán a videklipp végén felkel és látja hogy ott fekszik mellette a csávója és visszafekszik.😄
#88226: Dehogy agyalom ki, egy szó nem jut eszébe a címébõl, pedig megszoktam jegyezni😄
#88231: ????
#88226: Dehogy agyalom ki, egy szó nem jut eszébe a címébõl, pedig megszoktam jegyezni😄
#88231: ????
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
kvali
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
kvali
Tudom tényleg hogy nem ide tartozik, szóval nyugodtan mondjátok hogy húzzak el a vérbe!😄
Sziasztok! Hagy offoljak már egy kicsit! Úgyis felvagytok sokáig és ráértek! Elõször megkérdezem hogy tudnátok-e egy zene számot kitalálni nekem. Videóklippet láttam, azt eltudnám mondani mirõl szól, de már elfelejtettem.
geo MAJD HA LEJÁR A 2 PONT
Most akkor fine van?
nem kvaliztál idõben, így sajna semmit sem ért, hogy írtál.
Elég értelmes vóót???Bár két büntetõvel nem enged csak 1 percenként irni.<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship><#hehe>#hehe>
úgy látszik egyedül voltam ma is
Tékvándóóóóóó Cayanne
uccu neki
Szerintetek is tré romániáról képet linkelni???Mert ezért az edélyiek kiosztattak két bûntetõt az egyik modderrel.
leszek
Tékvándóóóóóó