Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kell az a kék csillag, na <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
Legalább többet tudsz gyakorolni!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
teljesen egyedül voltam, azt hittem valamit elnéztem és nem lesz vizsga! Felhívtam pár csoporttársam, egyiket én költöttem fel, a másik nem vette fel a telefont, a harmadik azt mondta hogy nem tud semmit, ezért nem jön... szóval szóltam a tanárnak, hogy akkor majd legközelebb találkozunk 😄
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
holnap (ma) reggel Linux/UNIX vizsgám lesz, úgy tervezem, hogy nem alszok és programozgatok, gyakorolok 😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
nem, emiatt "érek rá" olyan nagyon éjszakánként <#rolleyes>#rolleyes>
a fejcsóválás arra ment, hogy eddig egyszer játszott a topicban, és itt sír h hogy merészelnek mások nyerni - személyeskedni meg nem volt hangulatom, szóval összefoglaltam egy szmájliban az egészet <#hawaii>#hawaii>
2009. augusztusa óta nagyon ráérsz esténként, jól látszik a statisztikában
éjszakás vagy vagy mi?
shit happens
"# Ha nem volt 5:30-kor üzenet, akkor az ahhoz legkorábbi, érvényes (kvalifikált) játékos nyer, és így tovább visszafelé. Magyarán ha az utolsó hozzászólás pl. 3:40-kor volt, és te 5:20-kor beírsz, de nem kvalifikáltál, akkor a 3:40-es üzenet tulajdonosa a nyertes, mert kvalifikálta magát. 4:00 után felesleges beírni a verseny miatt, már nem nyerhetsz.
# Légy tekintettel másokra is! 7 nap alatt 3-nál többször ne nyerj, ne vedd el másoktól a játék örömét!
Figyelmeztetés lesz a jutalom, illetve nem lesz felvéve a listára a téked, ha megszeged a szabályt! "
Ezeket az alpontokat látom leszarják akik annyit nyernek stopper órával, hogy lassan az év 365 napjára jut egy gyõzelme... véletlenül se legyünk tekintettel másokra mi? Tisztelet a kivételnek...
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni