Ki van fent legtovább?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
elrontom a játékodat, neked ma csak az ezüst vagy a bronz maradhat 😄
Calver
most az éj folyamán ne írjon senki, és akkor jóban leszünk <#idiota>
kell az a kék csillag, na <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"

N o N a m e
jaja 😊
Attila8805
Akkor neked meg ezért grat😄
Legalább többet tudsz gyakorolni!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Fabio Capello
Hmm, látom sikerült azért egy harmadik helyet megcsípnem 😄

Attila8805
Köszi😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

N o N a m e
nem is vizsgáztam! 😄
teljesen egyedül voltam, azt hittem valamit elnéztem és nem lesz vizsga! Felhívtam pár csoporttársam, egyiket én költöttem fel, a másik nem vette fel a telefont, a harmadik azt mondta hogy nem tud semmit, ezért nem jön... szóval szóltam a tanárnak, hogy akkor majd legközelebb találkozunk 😄
N o N a m e
grat!

(fuck! soha ne gépezzetek ágyból, ha ébren akartok maradni! 😄)

kívánjatok sikert 😊
Calver
grat és jó étvágyat 😄

Attila8805
huhhh szerencse hogy nem volt más mert közben zõdségleveset fõztem😄

Attila8805
Ertem

N o N a m e
kell közbe a pihenés is 😊
Fabio Capello
420

Attila8805
325

Fabio Capello
kvali

Attila8805
Te nem programozol?😄

N o N a m e
a From Within egy nagyon jó horror-thriller film. ajánlom! 😊
Attila8805
kvali

SHADOWEYES7
kvali

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

N o N a m e
kvali

holnap (ma) reggel Linux/UNIX vizsgám lesz, úgy tervezem, hogy nem alszok és programozgatok, gyakorolok 😊
kvali

desigo
kvali
Calver
de azért grat 😊

N o N a m e
hát, akkor jó éjt! 😊
N o N a m e
egyedül.
N o N a m e
egyedül?
N o N a m e
hello 😊
Jelen.

Attila8805
émy

vki még?

Calver
333
és ezennel el

Attila8805
kúltúra 2😊

Calver
pl ha ki vagy békülve annyira az angol nyelvvel, h angol felirattal is be mersz vállalni egy filmet, akkor Weirdsville-t mindenképpen ajánlom - meglehetõsen egyedi, kaotikus és zseniális <#hawaii>

SHADOWEYES7
ok

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

N o N a m e
milyen filmet ajánlotok, így estére?

szerk: mindegy, megnézem "A tetovált lány"-t 😛
Calver
kvali

kvali

Attila8805
kvali

SHADOWEYES7
kvali

N o N a m e
kvali
Attila8805
Ha elolvasod a hsz-ét láthatod hogy kóros álmatlanságban szenved és ezt már régebben is mondta.

Animefox
Többször nem is fogok, esélytelen vagyok a hivatásos virrasztókkal szemben. És nem sírok csak szóvá tettem hogy dísznek van a szabályzat. Nem hiába játszik ilyen kevés ember itt. Saját magatokat szórakoztatjátok... Lehet itt nekem visszaszólni a statisztikád eredményét úgy se tudod levakarni...

Calver
elõtte is nagy általánosságban ébren voltam, csak nem játszottam <#idiota>
nem, emiatt "érek rá" olyan nagyon éjszakánként <#rolleyes>
a fejcsóválás arra ment, hogy eddig egyszer játszott a topicban, és itt sír h hogy merészelnek mások nyerni - személyeskedni meg nem volt hangulatom, szóval összefoglaltam egy szmájliban az egészet <#hawaii>

cSuwwi
mi a gond, magadra ismertél? 😊
2009. augusztusa óta nagyon ráérsz esténként, jól látszik a statisztikában
éjszakás vagy vagy mi?

shit happens

Calver
<#shakehead>

Animefox
Szívesen látjuk a spamet, szívesebben mint a szabályzatot semmibe se nézõket...
"# Ha nem volt 5:30-kor üzenet, akkor az ahhoz legkorábbi, érvényes (kvalifikált) játékos nyer, és így tovább visszafelé. Magyarán ha az utolsó hozzászólás pl. 3:40-kor volt, és te 5:20-kor beírsz, de nem kvalifikáltál, akkor a 3:40-es üzenet tulajdonosa a nyertes, mert kvalifikálta magát. 4:00 után felesleges beírni a verseny miatt, már nem nyerhetsz.
# Légy tekintettel másokra is! 7 nap alatt 3-nál többször ne nyerj, ne vedd el másoktól a játék örömét!
Figyelmeztetés lesz a jutalom, illetve nem lesz felvéve a listára a téked, ha megszeged a szabályt! "

Ezeket az alpontokat látom leszarják akik annyit nyernek stopper órával, hogy lassan az év 365 napjára jut egy gyõzelme... véletlenül se legyünk tekintettel másokra mi? Tisztelet a kivételnek...

Akkor legközelebb Insert makróval jövök.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

desigo
ha legközelebb is jönnél akkor ne spameld tele a topikot...
Landren
kvali <#wave>

sose nyomd fullba a kretént

kvali <#integet2>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni