Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
sáláláláláááá
sajnos már hónapok óta nem csináltam szinte semmit. persze nem azért, mert nem akartam, hanem mert alig megy a termelés. ha meg fizettek a semmitevésért is, akkor hülye lettem volna mást keresni.
tegnap 1200 emberkének köszönték meg a részvételt, 3 hónap múlva meg még 900 megy a levesbe.
sose nyomd fullba a kretént
Milliárdos veszteséget termelõ Nokia hatása elért oda is?
Én is pont 11 éve dolgozom.
tavaszi inszomnia, úgy szeretlek... hetekig átlag heti 20 óra alvással létezni, tényleg, remek szórakozás...
"The trees move. Do you not see it?"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
nehéz lesz így 5:30-ig fent lenni 😊
sose nyomd fullba a kretént
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"