114948

vircsi.jpg

• Evil
    up
  • zaki
    te mikor nem? :)
  • donpedro
    Na, csak itt maradtam fél hatig, ünnepélyesen kijelentem, hogy NYERTEM!! :)
  • donpedro
    Na asszem kivételesen én is elmegyek aludni, elvégre holnap vizsgám lesz... :)
  • donpedro
    Lassan a testtel...
  • PResident Evil
    NYERTEM !!!
  • PResident Evil
    pedig lenne miért :)))
  • FtranX
    azért te se bízd el magad. :))
  • PResident Evil
    és ha mégis ?:)
  • FtranX
    nem nyertél :)
  • PResident Evil
    én már eccer "megérintettem" egy olyan fülpiszkálóval de nekem "szerencsére" csak vérzett és nem volt halláskárosodás... csak 3 napi :)

jah és nyertem
  • FtranX
    nyertem?
  • K.András
    Annyit hozzáteszek még hogy a dobhártya az nagyon könnyen felsérthetö,valszeg sikerült is.
  • K.András
    "úgyhogy a qrva életbe, teljesen kikészültem erről a kis szartól, hogy rohadna meg az összes fülpiszkáló-gyártó, ha usában lennék, az a minimum, hogy beperelném őket mondjuk 20 millió dollárra :P"
    És a gyárto ügyvédje elövenné a tárgyaláson a dobozt amire rá van irva hogy nem szabad a füledbe dugni!!!Mindjárt buktad is a pert, és nem elég hogy majdnem lebénulsz egy fülpiszkátol még a költségeid sem térülnének meg :DDD
    Viccet félretéve,tényleg nem szabad ezt mélyen a füledbe dugni inkább menj el és mosasd ki a füledet,meg orvoshoz is menj el ha fáj a füled (mondjuk egy ilyen hercehurca után nem csodálom), lehet megsértetted a dobhártyádat és akkor még halláskárosodást is szenvedhetsz.Szal ezzel vigyázz és inkább menj el vele minthogy késöbb meglepetések érjenek.
  • Kandurex
    meglássuk..:)
  • FtranX
    jó éjt
  • zaki
    na, én eddig bírtam, jó 8, akik még fent lennének
  • PResident Evil
    olyan mint a massza, bekebelez :DDD
  • zaki
  • PResident Evil
    bele ne halljál gecci, egy vattacsomó... áááááááá !!!
  • zaki
    vazze, orvos lettem :P
  • FtranX
    :)) Ecer még általánosban, az egyik srác osztálytársam egy radír-gumót dobott be a fülébe. Az orvos szedte ki csipesszel. :DD
  • zaki
    vazze, majdnem meghaltam
  • PResident Evil
    minek baszod fel muterodat ilyenekkel ? :)
  • zaki
    nem, de 2. még lehetsz :)
  • Kandurex
    miggyá' fekszem...nyertem?
  • zaki
    vazze, nem fogjátok elhinni mi történt velem az előbb: na szóval megyek zuhanyozni meg minden, aztán fürés után fülpiszkálóval zsírmentesítem a fülemet belül, a 2. fülem után meg húzom ki a fülpiszkálóót, és a qrva anyját bent maradt a fülmbe a vatta... na mondom qrvajó, szólok muternak, hogy vazze kelj fel, bedugult a fülem attól a qrva vattával a fülpiszkálóról. na muter megnéi nemlát semmit, piszkálgattuk a rúddal amiről lecsúszott a cucc, de sztem csak beljebb toltam... na mind1, muter asszongya, hogy hagyjam a picsába, reggel elmegyünk orvoshoz, ő majd kiszedi. mondom magamban a nagy faszt, majd én kiszedem, megy a pöcsöm az ilyen dolgok miatt a dokihoz. na mind1, kiszedtem egy csipesszel valahogy a fülemből, de most fáj vmiért, biztos a birizgálástól, mert nem nagyon tudtam kiszedni. úgyhogy a qrva életbe, teljesen kikészültem erről a kis szartól, hogy rohadna meg az összes fülpiszkáló-gyártó, ha usában lennék, az a minimum, hogy beperelném őket mondjuk 20 millió dollárra :P
  • FtranX
    én is nemsokára
  • PResident Evil
    mingyá lépek
  • CSOCSO
    én ma tök korán fexem.. bebebííííííííí és vhogy most inkább erre vagyok büszke...
    korén fekvésre a hajnali 3 at értem...
  • PResident Evil
    muhahahaha
  • FtranX
    hahaha
  • PResident Evil
    nyertem
  • zaki
    ööö hát én most megyek fürdeni, az fél óra, amitől kb 1-1,5 óráig még biztosan fent leszek, szal olyan 3 körül fexem lekb
  • donpedro
    Ott van a topic alcímében, hogy max. fél hatig, ami azt akarja jelenteni, hogy fél hat után már új nap kezdődik.
  • cSuwwi
    van olyan... ;)
  • K.András
    Én sem tudtam erröl a fél hatos dologrol :) szal igy ez nem érvényes!!!Vazze még ebben sem lehetek az elsö mert csalnak itten :)))
  • cSuwwi
    ja, megmondom őszintén én nem is tudtam erről a félhatos dologról, mi is ez egyébként? :)
  • donpedro
    Ez a fél hat mekkora marhaság, én szinte mindig bőven fél 6 után szoktam feküdni (éjjel ui. csend és nyugi van, jobban oda tudok figyelni, akármit csinálok), de mivel nem lógok folyton a kihalt fórumon, így rendre lemaradok a határidőröl... :(
  • cSuwwi
    csaknem...