Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ráadásul tanulnom is kéne MÉG
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
11 nap ?:o
aztán meg másik 10 napig aludt -
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
elõlrõl, hátulról oldalról, felülrõl alulról 😄
elzsibbadt a kezem, most pihi jön 😊
#54550: jah tudom, azt hittem lesz vég valaki.. >.<
az én rekordom csak 3-4 nap 😊)
majd fejlesztgetem még <#hehe>#hehe>
Gratula a bácsinak <#eljen>#eljen>
11 napon és pár percen keresztül volt ébren egy brit férfi, amivel világcsúcsot döntött, bár a Guinness Rekordok könyvébe nem jutott be.
A 42 éves Tony Wright kamerákkal vette fel 264 órás ébrenlétét, hogy bizonyítani tudja a rekordot. Ezt a kategóriát ugyanakkor már jó ideje megszüntette a Guinness Rekordok szerkesztõsége, mivel igen veszélyes az egészségre.
A hivatalos csúcstartó egy amerikai férfi, õ 1964-ben nem aludt ugyancsak 264 órán át - jegyezte meg a BBC brit sajtóorgánum.
Egy finn férfi 276 órán át maradt ébren, de végül kiírták a Guinness-könyvbõl, mert szemét mások tartották nyitva, miközben folyamatosan kávét itattak bele.
Wright kõkorszaki étrendjének tulajdonítja, hogy ébren tudott maradni 11 napig, úgy véli, hogy a nyers étkek segítettek éberen tartani agyának egyes részeit, miközben más területek pihenhettek.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.