Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a számolgatásos dolog már akkor szar volt... nem vérre megy, bazz, anno pedig mekkorákat szpemeltünk 5:30-kor, aztán jött Biomage, és hiába, õ KATT, és ott volt.
mostmár elõbbutobb kiütöm magam, de nem ilyen kivárásosoknak hagynám ha lehet, hogy nyerjenek, meg amúgy is csak a top 10 be igyekszem nem török a babérjaitokra.
nem emlékszem biomage annói esetére.
nem emlékszem biomage annói esetére.
gratta, de azért néha hagyd azokat is nyerni akik nem nézik az órát, mert a végén még úgy jársz mint biomage annó <#ejnye1>#ejnye1>
sose nyomd fullba a kretént
58 nál szoktam kattintani, 350-470ezredmásodper között van a a klikkelési reflexem, és még kell egy 700-800 ezredmásodper, amig elmegy innen a postom. ha 59, akkor mostmár desigoval is játszhatok...
Ami bíztos bíztos 5 percel a kezdet elõtt atomorával egyeztetek, de hogy tegnap 55 kor már megnyomtam, az már szégyen, bocsánatot is kérek érte, viszont az oldalamon javascript óra van, tehát tudom mennyi az idõ, de az nem tilos, tudtommal, ha tudom mennyi az idõ, mert senki nem az újából szopja mikor kell beírni. egyetlen szórakozásom ez, ha scriptre gyanakszol, arra nincs szükségem, a windows timeservere elég pontos, nameg a script 4 mp-el korábban miért nyomná meg, én gyõzni akarok, nem második harmadik helyet, amire az 55 elég szokott lenni.
ma 5:30:59-es, tegnap 5:30:55, azelõtt 5:30:59, szal nem tudom mit gondoljak... túl sok az 59, fejben sem számolsz ilyen pontosan. legalább ne ilyen feltûnõen pls, mert csúnyán látszik (nálam)
shit happens
én 5:19 kór nem azért írtam be, hogy kivártok, hogy nem volt más dolgom, hanem meg akartam tudni 5:30 kor hányan leszünk, kell e egyáltalán írjak, hogy nyerjek, vagy megnyertem már akkor, dehát muszály írni 5:30-kor, mert hát aki itt van se írja, hogy hihi ketten leszünk.
könnyû megverni, jó8
könnyû megverni, jó8
amugy nem azé vártam ki,tuttam én h jössz😛,csak nem tudok mit irni itt a nagy semmire,filmeztem közbe meg ienek.semmi hátsószándék nem volt!de, ha belegonolsz ez is lehet egy taktika...csak kicsit genyó.
eccer csak megverlek majd.na megyek aludni.jo8
eccer csak megverlek majd.na megyek aludni.jo8
ööö...retekegér...!
végre, nem egyszeri eset volt, és azért próbáltam felhívni figyelmedet, hogy az igazságos játék a szép nem a számító, még akkor se, ha nem tûnt fel, hogy a taktikád számító.
5:30 nál nem muszáj beírjak, ha nem kell számí1tani az ilyenekre mint te, hogy 5:30:30-kor ír egyet és egyete utána, mivel 5:30 elõtt az utolsó hsz az enyém volt, tehát én nyertem volna, ha nem jõsz, de ha 5-29 kor megnéztem sehol senki, de ezt a többiek értik.
5:30 at vártad ki, hogy hátha nem is írok, nem számítva a sumákokra(mégtovább mentem, és még vannak szintek.)
nem mind1 de azért kösz.
5:30 at vártad ki, hogy hátha nem is írok, nem számítva a sumákokra(mégtovább mentem, és még vannak szintek.)
nem mind1 de azért kösz.
nem értelek!5:30nál amugy is postolnod kell, szvl nem értem ezen mit akacc fel?
(amugy kemény 2hsz-t vártam ki,magamba meg nem szoktam beszélgetni)
na, de min1.grat azért.
(amugy kemény 2hsz-t vártam ki,magamba meg nem szoktam beszélgetni)
na, de min1.grat azért.
ööö...retekegér...!
mindenesetre szemétség(továbmentem, mind rendesség, szerintem szvsz) kivárni 5:30-at, hogy hátha kivárva nem írunk bele
Sikerült negyedszerre is.

megint kivártál... ez így talán nem valami rendes dolog.
negyedszerre sikerül?
játék
Kezdet
megint kivártok?
Kvalif lezárult.
lol
szerintem csak csalásomra akart figyelmeztetni de az nem olyan egyszerû.
bizonyíték ad abszurdum módszere szerint (kockaszmájli)
etyóra etyperc
de én nem 😉
Csak viccelõdtem, hülye vagyok én a gépekhez. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kvali, remélem ma mûködni fog a scriptem. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
kvali
grat
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
kösz
(de)
(de)
Meg van a csillagom