Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kösz.
Csak igazit iszom...
három nap után gyomorpanaszok.
Vége.
Közepe.
Játék kezdete.
Kolával tovább is bírnám csak a Kolát nem bírom 3 napnál tovább és nem kávézok.
Te aztán jól bírod😄
nekem kicsitt több mint 4 nap.
es mennyi volt eddig a rekord? 2 nap alvás nélkül😄
ez eléggé érdekes játék😄
kösz.
sok sikert hozzá.
én most 1 éjszaka alatt próbálok meg 300 definíciótt és 100 tételt belegyûrni a fejembe. a defínicók meglesznek, de a tételek lehet nem. 😄😄😄
Helló, mi? ;-)
Kvalif terminus sanctus mortus. Tutto la morto, bene.
Ha egyetem és van Kurzus két nap. Mennyire igaz...
Hause a kulcstartót szekrényestõl hordoztatta.... hülye egy sorozat...
nem vidám... de kedden még jobb lesz irodalmi forráskezelésbõl vizsgázni úgy,h ogy még bele se kezdtem: ) vidám egyetemi élet😄
ha te mondod.
én tudom, h soha nem leszek hello kitty-s😄
na filmre fel:american gangster!
áll. geci jó...kiváncsi vagyok.min2 szinészt szeretem belõle.
na filmre fel:american gangster!
áll. geci jó...kiváncsi vagyok.min2 szinészt szeretem belõle.
ööö...retekegér...!
You are a fun person. I want to kiss you always.
otoh, you could use the alert-functioM.
Ezért érdemes szaklevelezõlistákra felíratkozni, az ilyen kommentektõl mindig elröhögöm magam.(nem nekem írta)
otoh, you could use the alert-functioM.
Ezért érdemes szaklevelezõlistákra felíratkozni, az ilyen kommentektõl mindig elröhögöm magam.(nem nekem írta)
még eddig se nem az én ötletem, nem az én ötletem volt, nem is tartottam ki mellette, de kitudja?
LáL
Én mondtam már, hogy ki kéne tenni ide egy órát, és akkor mindeki egyenlõ feltételekkel játszhatna. Aztán a gép kidobná, hogy ki üsse ki a többi utolsó hsz. -ét. 😊)
sose nyomd fullba a kretént
ecsém... lefeküdtem 8:30-kor, fájt a fejem, holnap meg japán vizsga, erre felkeltem kb fél órája, és az istennek se sikerült visszaaludni:S
A szabályok sokann vannak, de még nem elegen, mert ha elegen lennének, és jól kidolgozva jó volna játszani, de játék az, ahol nem a szerencse dönt? Lehet annak nevezni?
jó bonyolultak a szabályok, nem csodálkoznék ha valaki hirtelenjében nem fogná hogy mivan :|
shit happens
Nem. Pontosan az nyer, aki az adott napon éjfél és 4:00 között legalább egyszer ír (kvalifikálta magát az adott napi versenyre), és
a) 5:30 elõtt övé az utolsó hozzászólás, úgy hogy az övét követõ következõ hozzászólás már 5:31, vagy az utánni idõponttal van jegyezve.
b) 5:30-as dátummal legalább kétszer írt és az utolsó 5:30 hozzászólássa utáni következõ hozzászólás már 5:31, illetve késõbbi dátummal van jegyezve.
Valamint a hozzászólásai érvényesek voltak, értem ezalatt, legalább 1 szót (a szavak legalább 2 karakternél kezdõdnek) tartalmaz és több egymást követõ hozzászólása nem pontosan ugyan az.
a) 5:30 elõtt övé az utolsó hozzászólás, úgy hogy az övét követõ következõ hozzászólás már 5:31, vagy az utánni idõponttal van jegyezve.
b) 5:30-as dátummal legalább kétszer írt és az utolsó 5:30 hozzászólássa utáni következõ hozzászólás már 5:31, illetve késõbbi dátummal van jegyezve.
Valamint a hozzászólásai érvényesek voltak, értem ezalatt, legalább 1 szót (a szavak legalább 2 karakternél kezdõdnek) tartalmaz és több egymást követõ hozzászólása nem pontosan ugyan az.
Helló, mi? ;-)
nem