Ki van fent legtovább?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
sziasztok, kvali
Mike
Hello Sword

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

5w0rdf15h
hali

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Mike
ej mik derülnek ki
mondjuk én se vagyok jobb, én meg hisztiztem 😞
igaz sosem csaltam

ddomi87
estét!

ööö...retekegér...!

Landren
péntek

sose nyomd fullba a kretént

Mike
üdv népek!

dogfish
kukucs 😊
KVALI

cSuwwi
ilyen szinten nem érdekel, annyit látok, hogy már mások sírnak miattad, ami viszont baj. ésszel is lehet csinálni, ez így viszont nem ok, a hangnem pedig amit tanusítasz különösen nem tetszik (visszaolvasva).
mindegy, majd eldõl hamarosan mi legyen...

shit happens

cSuwwi
azóta "ember" lettél 😄DD

shit happens

biomage
egy honap kitiltás volt, és betartotam, nem játszotam aban az egy honapban 😊, kicsit nehéz volt

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

kulabácsi
küzdöttem is érte 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

annyira nem érdekel.... legalább újat mondtál volna.... 2 postról beszélsz, de mostmár megkérnélek, hogy az azelõtti tékeléseimet is nézd meg, hogy "kinek van a legtöbb 59 es postja"
cSuwwi
neked még csillagod is van, arra lehetsz is, mert a bronzcsillagot a legnehezebb megszerezni (sztem)

shit happens

kulabácsi
én nem sokat járok ide, de teljesen jogosnak találom amit leírtál, azt meg soha nem értettem meg h miért kell vérre mennie ennek az egésznek, sztem ez egy jó poén az éppen unatkozó/dolgozó embereknek, én soha nem akadtam ki azon ha nem én nyertem, hisz ez egy játék, nem hal bele senki ha épp nem õ az elsõ... de azért a 4 tékpontomra büszke vagyok -.- 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

cSuwwi
bocs hogy hosszú lett

shit happens

cSuwwi
Nem szoktam okoskodni, ez a korral jár, nem érzem magam kiváltságosnak mert házigazda lehetek egy topikban (mint sokan mások), de akkor nézzük a tényeket, és ki-ki döntse el, mi a téma.

Anno volt ez a topik, 2003 augusztus elején indult (a sors fintora, hogy a témaindító az elsõ napon csak 3. lett, azóta se lett helyezett 😄), én szeptemberben jártam elõször erre, késõbb rendszeresen, és mivel a munkámból kifolyólag (szoftverfejlesztõ vagyok) ezzel foglalkozok, összedobtam valami kezdetleges listát, hogy ne csak egy esti ökörködés legyen, hanem legyen kihívás, ki a jobb alapon. (Lehet hogy kár volt, bár sztem a süllyesztõ alján lenne évek óta).
Úgytûnik bejött a változatatás, mert azóta is él a topik, ebben a percben 359 nick szerepel a listán, akik valaha helyezést értek el. Ahhoz képest, hogy ez egy hajnalban "élõ" topik, sztem nem rossz szám.
Eleinte maradt az ökörködés (és nem volt 15 másodperces floodstop sem), remekül elvoltunk, már aki emlékszik. Akkoriban hajnaloztam masszívan, így az abszolút havi rekordot azóta is tartom, ha jól emlékszem 16 vagy 17 nap voltam elsõ egy hónapban. <#idiota> (nem vagyok rá büszke, mindegy, de ekkor még egy 3 órási posttal is simán lehetett nyerni)

Amikor a lista elkészült, kb. 60-70 pontja volt az elsõnek (nekem), az utánam következõ második is legalább 30 ponttal volt lemaradva. Ahogy sokasodtunk, jöttek bizonyos elemek, akik elhatározták, hogy márpedig záros határidõn belül a lista élére kerülnek. A legismertebb példa biomage, szép hírnév 😄
Már nála is voltak intõ jelek, bizonyos csalásra, így õ volt máig az elsõ és egyetlen "büntetett", aki - fú már nem is tudom, vagy 1 hétre, vagy 1 hónapra - volt eltiltva, nem vettük fel a tékeit, ha játszott volna.

Újak mindig jönnek, akik fel akarják rúgni a szabályokat, amik viszont a régik. Illetve muszáj volt páron módosítani, mert rendre kiskapukeresés van, amit nagyon sajnálok, az újak már nem tudják átérezni a játék szellemét. Persze fel lehet azt hozni, hogy már ígyis 100 pont felett vannak az elsõk, de hát istenem, ez van. Aki korábban jött, elõrébb van.

A házigazda a sima userekkel szemben látja az üzenetek beérkezési idejét másodpercre pontosan (unix time, az üzenettörlés link azonosítója, aki kicsit konyít a témához, tudja mirõl beszélek), így hiába megy a linkelés, hogy "kábéötvenkorelküldtembazmeg", én látom mikor ért be...
Csalás volt, és lesz is, ez ellen nem nagyon tudunk tenni, de ha valaki fellengzõsködik, nagyzol hogy igen, csalok bazzeg, de büszke vagyok rá, az nagyon nincs rendjén (bracsek beismerõ vallomására gondoltam), márcsak ezért is simán kizárhatnánk. Aki csal, ha már nem tud magával mit kezdeni, legalább ne legyen büszke rá, ettõl nem leszel nagyobb ember. (Ez általánosságban szól). Aki a folyamatos csalásával elkúrja mások játékát, az ki lesz tiltva (törölve lesznek a pontjai). Nem 3 hét alatt kell a csúcsra törni, hanem idõvel. Olyanokat olvasok a topikban, hogy xy nem játszik, amikor yx ittvan. Most erre mit mondjak? Nem yx miatt van a topik :C

Összeszedtem az elmúlt 10 nap tékeléseit, remekül látható kinek van a legtöbb "59"-e, persze "véletlenül" :|

2008.01.24 - csütörtök
1. RoD ~ 2008.01.24 - 05:30:08
2. Landren ~ 2008.01.24 - 05:11:21
3. bracsek ~ 2008.01.24 - 04:18:59

2008.01.23 - szerda
1. Landren ~ 2008.01.23 - 05:30:59
2. bracsek ~ 2008.01.23 - 05:30:58
3. dogfish ~ 2008.01.23 - 05:30:57

2008.01.22 - kedd
1. bracsek ~ 2008.01.22 - 04:22:31
2. desigo ~ 2008.01.22 - 01:17:15
3. biomage ~ 2008.01.22 - 00:08:07

2008.01.21 - hétfõ
1. bracsek ~ 2008.01.21 - 05:30:57
2. ddomi87 ~ 2008.01.21 - 05:30:33
3. RoD ~ 2008.01.21 - 04:41:17

2008.01.20 - vasárnap
1. RoD ~ 2008.01.20 - 05:30:50
2. ddomi87 ~ 2008.01.20 - 05:30:44
3. batmunkh ~ 2008.01.20 - 04:40:59

2008.01.19 - szombat
1. bracsek ~ 2008.01.19 - 05:30:59
2. ddomi87 ~ 2008.01.19 - 05:30:48
3. desigo ~ 2008.01.19 - 02:22:28

2008.01.18 - péntek
1. bracsek ~ 2008.01.18 - 05:30:55
2. ddomi87 ~ 2008.01.18 - 05:30:54
3. dogfish ~ 2008.01.18 - 03:27:01

2008.01.17 - csütörtök
1. bracsek ~ 2008.01.17 - 05:30:59
2. kulabácsi ~ 2008.01.17 - 02:39:19
3. RoD ~ 2008.01.17 - 02:32:41

2008.01.16 - szerda
1. bracsek ~ 2008.01.16 - 05:30:59
2. dogfish ~ 2008.01.16 - 05:30:53
3. ddomi87 ~ 2008.01.16 - 05:30:50

2008.01.15 - kedd
1. ddomi87 ~ 2008.01.15 - 05:30:18
2. bracsek ~ 2008.01.15 - 02:27:13
3. biomage ~ 2008.01.15 - 01:32:44

shit happens

desigo
graT
Landren
ejnye no, de azért ugye nincs komoly baja?

dogfish
gratta 😊
Ti most vitáztok?
baze?

Narxis
Akkor mért nem írtad le hamarabb?Úgyis egész nap itt kockulsz...Vagy nehezek még a magyar szavak? 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Értem én, csak leszarom. 😊
Ennél jobban meg se fogalmazhattad volna az ÉN véleményemet, mint elõzõ hozzászólásodban tetted.
Narxis
Nem érdekel a véleményed, válaszaid, kifogásaid. 😊 Én ugyanúgy írom tovább, ha tetszik ha nem.

Na ugyeugye jó vagyok benne... De már nagyon unom mikor boncolgatják milyen vagyok, jobb volna helyette alukálni.
ÉN is most olvastam ról ... 😄

ecsém, a hiszti az megy😄
Értem én, csak leszarom. 😊 ,akkor?
"Vágjátok ki....Nem tudjuk Sanyi...há de gyerekek hát mért én copjak?" /Fábry/
Narxis
Annyiszor "hagytad" már itt a fórumot, hogy most már igazán elmehetnél. 😄

RoD
"Aki sohasem vonja vissza állítását, önmagát jobban szereti az igazságnál." /Joseph Joubert/

Helló, mi? ;-)

Kellene valami játék, mint a moobszon, hogy lehet kártyázni, 21 ezni vagy Blackjack ahogy nevezitek, , nekem mind 1, külön is lehet játszani, mármint nem egy idõben, egy lejátsza, majd jön a másik játszik és mikor megvan a kettõ kiderül mejik nyert és jóváhagyja a rendszer, és egy ilyen topikban jó is volna, nem jó ötlet?
Eggyütt érzek veled.
LoL, ma sem játszottam, és nem azért mert érdekel mit mondtál, a szankciót meg nem tudom mirefel emlegeted, mivel felettébb nem értek egyet bûnösségemben.
Ha játék, akkor a cél a gyõzelem, a feltételek maximális betartásával. Én Tudtommal nem szegtem meg egyet se. Szerencsejátékról annyit, hogy csak ebben az egy "ha lehet játéknak" nevezni, akkor ebben játszottam, alkoholt, meg szilveszterkor ittam utojára, de meglássuk, egyelõre hanyagolom ezt a topikot, mert, ebben a topikban nem akarják elfogadni, hogy játszhatok, és nyerhetek is, na meg ha a nyerésnek volna jutalma is, de csak a top 10 be akartam bejutni, én is volt, hogy valamelyik bejelentette csillagesélyes, és aznap nem jöttem be a topikba, nem akartam kisajátítani és átnevezni meddig van fenn bracsek topikká, csak egy párszor, pontosabban még ötször vagy hatszor szerettem volna nyerni, de ti inkább hisztiztek, hogy mondjon le, én is ki kell jelentsem, hogy nem adom fel,... Az hogy nem tudok, vagy nem is akarok beilleszkedni ide, az természetes dolog, mert hisztizek, mert lehetett volna csillagom, de elvettétek, Rosszak vagytok. És ha nincs pszichológusi végzettséged, akkor kikérem magamnak, hogy mit állítasz a személyiségemrõl, ha meg van végzetséged, akkor ennél többet is tudnál a jellememrõl, és az okokról, mert már volt aki meglepõ pontossággal rávilágított miért vagyok olyan amilyen vagyok. Esetleg, ha nem foglalkoznál velem simmán eltûnnék, mint az elmúlt három évben töbször is megtettem, van egy egy hónap amig játszom ezt, majd megúnom és eltûnök, nem ér nekem ennyit az egész, de kielégítem a konfliktusigényemet, de már ez kezd nekem is sok lenni, sokszor beszólok, majd meglepõdök, hogy rosszul esett neki és akkor már nincs kiút, mert nem fogom bevallani, hogy tévedtem, az valahogy olyan izé, meg most is írom ezt a szart, pedig már a közepén meguntam és egy nagy szófosást csináltam belõle, na akkor inkább abba is hagyom by by. és küldjetek pénzt piára, igaz az utobbi évben (365nap nálam is) kb 2 liter sört 1 liter bort és egy pohár pezsgõt ittam, de qvára alkoholista hajlamaim vannak, érzem, hogy kell, minden percben kivánom, szerencsejátékról annyit, hogy abban már volt részem, több mint tíz éve játékgépen éltem, de statisztikai adatok után olvastam, és rájöttem, hogy hosszú távon ez csak befektetés, és az ötös lottó fõnyereményét is el tudnám játszani, az óta még egy sorsjegyet se vettem, egyedüli szerencsejáték, amit üzök, az, hogy megnézem a kolám kupakja alatt, hogy nem nyertem e, de mily meglepõ, még soha nem nyertem. Így már elégedett vagy? Köszönöm a beszélgetést, ha ilyenekre vagyok kiváncsi ezt a gyaloglo cseten kb 10-20 perc alatt el tudom érni, hogy mindenki utáljon, és el akarjon tûntetni, de néha qvára megunom, de itt sincs már mentségem, mert annyiszor eljátszottam, hogy fasz vagyok, hogy már nem tudom hagyni, és inkább játszom tovább, eleinte csak harc volt, majd nagy rinyálás volt, most kezd annak vége lenni, most nem tudom mi fog következni, de egyelõre megpróbálok rendes lenni, és leszarok minden ellenkezõ vélemény, még nem írtam ilyen hosszan ennyi hülyeséget össze, kár volt elolvasni, de te is ilyen hosszan írtad le, hogy fasz vagyok és az is maradok, és hogy nincs jövõm, talán az a gond, hogy én is így hiszem, hogy nincs jövõm, és ezért nem akarok veszteni, de ez nem segít, ha bevallom se, ha nem vallom be akkor sem, ezt csak lehagyni lehet, és elég nehéz. de sokszor megprobálom de még nem sikerült, majd egyszer hátha.
Narxis
Egyetértek veled, én se bírom már egy ideje. :S

RoD
Komolyan mondon, lassan nemértem, minek bajlódunk veled. Korrekt módon álltunk hozzá a dologhoz, ahelyett, hogy egybõl valami szankciót alkalmaztunk volna (pontlevonás, kizárás,...), értelmesen próbáltunk veled beszélni, de te egyre csak a saját igazad erõlteted, ahelyett, hogy normális módon felfognád, hogy "rendben, itt ezek a szabályok, ha ezt mindenki más elfogadta és betartota, akkor megprobálom énis" elvet alkalmaznád.

Ami azt illeti sajnállak, mert nincs meg benned az a képesség, ami társadalomba való beilleszkedéshez szükséges. Nem tudsz rendesen szocializálódni, ezért kénytelen vagy a társadalomból kirekesztve magányosan élni. Ez valószínûleg nem a te hibád, hanem azoké, akik felneveltek. Az emberek társadalomba való beilleszkedése már gyermekkorban elkezdõdik, és mivel te nem a megfelelõ példát láttad, sajátítottad el, így nem tudsz rendesen beilleszkedni egyetlen csoportba sem, ezért a magányt és a nélkülözöttséget úgy próbálod magadban elnyomni, hogy csökönyös módon ragaszkodva az elveidhez keresed a sikerélményt különbözõ dolgokban. Ha így folytatod tovább, akkor pont a megfelelõ úton haladsz a szerencsejáték-, vagy alkoholfüggõség felé.

Helló, mi? ;-)

igen, hát ok nélkül nem szólt, de hogy lehetne szûrni azt kétlem, nagyon kétlem, egyszerûen nem lehet bizonyítani, hogy hány százalékos az esélye, hogy valaki csal vagy qva nagy szerencséje van, nameg tegnap elõtt énse 5:30 as üzenettel nyertem, az is csalás volt. Igaz itt voltam 5:30 kor de nem játszottak.
RoD
köszi

Helló, mi? ;-)

Landren
gratta

RoD
Ennyire ijesztõ volt amit írtam? 😄😄😄

Helló, mi? ;-)

RoD
Ja és ami kimaradt. cSuwwi-t ahogy ismerem, oknélkül nem szól senkinek, hogy gyanús dolgokat mûvelne. Az órahasználat meg kiszûrhetõ dolog. Az egy dolog, hogy mások is használnak órát, arra, hogy tudják mikor kezdõdik az adott napi hajrá. Az órával való csalás nem azt jelenti, hogy abszolút nem szabad ránézni, hanem azt, hogy másokkal szemben nem etikus dolog az utolsó hozzászólást óra segítségével úgy idõzíteni, hogy pont te legyél a tuti befutó.

Helló, mi? ;-)

RoD
1.) Arra még nemgondoltál sose, hogy ha mindenhonnan kiutálnak, akkor lehet, nem másokkal van a baj?
2.) Hogy minek kellett elrontania a szórakozásodat? Talán azért, mert ha nem csak magadra gondolnál, felfoghatnád, hogy neki is szórakozás ez a játék, és csak azért, hogy te jólérezd magad, õ még nem fogja kihagyni a játékot. Lehet, ha kedvesebb lennél az emberekkel, vagy nem éppen egymás után 1 nap kihagyással hetedszer akartál volna nyerni, hagytak volna. Nekem is segítettek már így csillagot szerezni és én is segítettem már így másnak. Az is igaz, hogy én is vettem már el mástól csillagszerzési lehetõséget, de hát ez a lényege a játéknak. A kihívás. Ha nem lennének ellenfelek, akkor nem lenne értelme a játéknak.

Helló, mi? ;-)

Landren
reggelt

na mert óra nélkül sikerült volna elbasznod 😛
Landren
bizony nehéz az élet

és, hogy minek kellett elbaszni a szórakozásod?
hát azért, mert azzal, hogy te az órát nézed mindeki más szórakozását elbaszod

Nemtom. Ha játék akkor minek kellett elbassza a szorakozásomat, lett volna egy csillagom 😞
geti az élet 😞 Meg, hogy veszekszem, veszekszem, mert velem mindenki veszekszik, még cSuwwi is jön, hogy mittom gyanús, én itt voltam és játszottam, van 30 pontom és úgy sajnálják tõlem, mindenünnem kidobnak 😞 Miért bûntet engem a sors?
RoD
Hát, akkor tudom javasolni, hogy nézesd meg magad valami szakemberrel, mert ha egy játékból ekkora problémát csinálsz, az nem valami jó jel. És ez nem vicc. Ilyen fiatalon kiborulni egy játék miatt... Mi lesz belõlled 30 éves korodra?

Helló, mi? ;-)

jobb ha most egy ideig nem játszok, mert asszem az idegeimre ment.