31
A gf4-MX 440 et nem támogatja a tv tool
  • efter
    nekem van egy assszusz gf4mx 440 és kurva jo rajt a tv kimenet,picsa jo éles képet ad,még a monitoron nézhetetlenül szar minőségu vcd is szép éles lessz a tv-n!
    szal kiráj!
  • NeoMaN
    semmilyen...2-3mm megmarad..
  • Marcus_
    Sziasztok!

Légyszives irjátok meg ,h Radeon 9600 XT videokártyához milyen TT tool használható??

Köszönöm!!
  • Ramore
    up
  • Ramore
    Pedig ezt írják a tvtoolról:

"Tv-kimenetes videokártyáinkat tudjuk vele 100%-osan kihasználni, ugyanis lehetõvé teszi a képernyõméret 100%-os kihasználást, teljes tvképernyõn nézhetjük filmjeinket, alul-felül csíkok nélkül!"

Nekem megvannak a csíkok! :((
  • Ramore
    Nem tudja valaki, hogy milyen beállítással lehet orvosolni a fekete keretet a tévén?
  • Looserke
    Fullscreen
  • Ramore
    Tudna segíteni valaki?

Tv-tool progival kirakom a képet a tévémre. Hogyan tudom a tévén a kép széléről a fekete keretet leszedni?
  • Ramore
    köszi, este kipróbálom
  • Ramore
    Tud valaki egy helyet, ahonnan lekaphatnám patch-el együt?
  • Looserke
    Közben rátaláltam a megfelelő patchre :DD
  • Inquisitor
    Ezért emlegettük, igen.
  • Ramore
    A kérdésem a topik főkérdése: Asus gf4-MX 440 et támogatja a tv tool 8-as?
  • Looserke
    És crack van hozzá,mert nekem a 8-as nem engedi regisztrálni magát,mert nem fehér a mező ahova az emil cím meg a key kell.
  • Terra
    Kösz m,indenkinek a hozzászólást, Próbálkozom....
  • Crokin
    Ja, szerintem is egész jó. Nekem mondjuk nem keret van, hanem alul-felül fekete csík :( Ás ennek a méretével lehet játszani egy kis nagyítással. Van valami keystone nevezetű opció is, amivel lehet nagyítgatni, de nem egészen sikerült megértenem a hogyanját :) Meg beakadozik tőle a gép mint állat :)
  • Laalee
    a szinte az kevés... amugy elég türhető képe van.
  • Crokin
    Amit kis okoskodásokkal "szinte" el lehet tüntetni, pl. nagyítás :)
  • Laalee
    nos az mx ek dzsunka tv chipjét az nvidia gyártyja :D

integrálva van az mx chipbe ezért nem támogatja a tvtool. nview el mindent be lehet állítani, az overscant kivéve, igy sajnos lesz egy ronda fekete keret a tvn
  • Crokin
    Az újabb detonator driverekben mindenféle beállításra van lehetőség. Nem is kell nagyon turkálni benne. Nview pl. sokat segít :)
  • Inquisitor
    És ha nem kell TV-Tool, akkor a kép beállításokat meg tudod csinálni korrektül simán a driverből?
    Mert mások nem ezt mondták ...
  • ollie
    nekem volt egy és soha semmi problémám nem volt vele. csak rákattintottam a tv-re a monitorok beállításánál és rögtön átváltott tv-re. a kép is tökéletes volt. de clone módot nem próbáltam, csak simán átváltottam a monitorról tv-re.
  • Crokin
    TV-tool nem kell! Ott van a klón opció játékoknak, filmeknek meg a videótükrözés.
  • Inquisitor
    Most volt hírben, hogy egy-két héten belül itt a 8.x-ás TV-Tool és az össyes chip-et támogatni fogja!
    Kitartás! :)
  • Terra
    Az Fx-eken is ilyen chip van, és azt sem támogatja a tvtool.
    HA valakinek van MX 440-8x kártyája PLZ írja le hogy lehet rendesen kirakni a képet TV-re!!!
  • Terra
    Szóval !

Van egy Chaintech GF 4 MX 440 8X-es kártyám és TV-n is szeretném használni.
    Ha Nvidia akkor TVtool, gondoltam én, de a TvTool nem eszi meg a GF 4-es kártyák TV-chipjét.
    Enélkül viszont a tv kép csúnya, és nézhetetlen.
    HA valakinek van hasonló kártyája és a tvtool helyett tud valamilyen más progit amivel lehet okoskodni PLZ szóljon!