31
A gf4-MX 440 et nem támogatja a tv tool
-
#31 nekem van egy assszusz gf4mx 440 és kurva jo rajt a tv kimenet,picsa jo éles képet ad,még a monitoron nézhetetlenül szar minőségu vcd is szép éles lessz a tv-n!
szal kiráj! -
#30 semmilyen...2-3mm megmarad.. -
Marcus_ #29 Sziasztok!
Légyszives irjátok meg ,h Radeon 9600 XT videokártyához milyen TT tool használható??
Köszönöm!! -
#27 up -
#26 Pedig ezt írják a tvtoolról:
"Tv-kimenetes videokártyáinkat tudjuk vele 100%-osan kihasználni, ugyanis lehetõvé teszi a képernyõméret 100%-os kihasználást, teljes tvképernyõn nézhetjük filmjeinket, alul-felül csíkok nélkül!"
Nekem megvannak a csíkok! :(( -
#25 Nem tudja valaki, hogy milyen beállítással lehet orvosolni a fekete keretet a tévén? -
#24 Fullscreen -
#23 Tudna segíteni valaki?
Tv-tool progival kirakom a képet a tévémre. Hogyan tudom a tévén a kép széléről a fekete keretet leszedni? -
#22 köszi, este kipróbálom -
#20 Tud valaki egy helyet, ahonnan lekaphatnám patch-el együt? -
#19 Közben rátaláltam a megfelelő patchre :DD -
Inquisitor #18 Ezért emlegettük, igen. -
#17 A kérdésem a topik főkérdése: Asus gf4-MX 440 et támogatja a tv tool 8-as? -
#16 És crack van hozzá,mert nekem a 8-as nem engedi regisztrálni magát,mert nem fehér a mező ahova az emil cím meg a key kell. -
#13 Kösz m,indenkinek a hozzászólást, Próbálkozom.... -
#12 Ja, szerintem is egész jó. Nekem mondjuk nem keret van, hanem alul-felül fekete csík :( Ás ennek a méretével lehet játszani egy kis nagyítással. Van valami keystone nevezetű opció is, amivel lehet nagyítgatni, de nem egészen sikerült megértenem a hogyanját :) Meg beakadozik tőle a gép mint állat :) -
#11 a szinte az kevés... amugy elég türhető képe van. -
#10 Amit kis okoskodásokkal "szinte" el lehet tüntetni, pl. nagyítás :) -
#9 nos az mx ek dzsunka tv chipjét az nvidia gyártyja :D
integrálva van az mx chipbe ezért nem támogatja a tvtool. nview el mindent be lehet állítani, az overscant kivéve, igy sajnos lesz egy ronda fekete keret a tvn -
#8 Az újabb detonator driverekben mindenféle beállításra van lehetőség. Nem is kell nagyon turkálni benne. Nview pl. sokat segít :) -
Inquisitor #7 És ha nem kell TV-Tool, akkor a kép beállításokat meg tudod csinálni korrektül simán a driverből?
Mert mások nem ezt mondták ... -
#6 nekem volt egy és soha semmi problémám nem volt vele. csak rákattintottam a tv-re a monitorok beállításánál és rögtön átváltott tv-re. a kép is tökéletes volt. de clone módot nem próbáltam, csak simán átváltottam a monitorról tv-re. -
#5 TV-tool nem kell! Ott van a klón opció játékoknak, filmeknek meg a videótükrözés. -
Inquisitor #4 Most volt hírben, hogy egy-két héten belül itt a 8.x-ás TV-Tool és az össyes chip-et támogatni fogja!
Kitartás! :) -
#3 Az Fx-eken is ilyen chip van, és azt sem támogatja a tvtool.
HA valakinek van MX 440-8x kártyája PLZ írja le hogy lehet rendesen kirakni a képet TV-re!!! -
#1 Szóval !
Van egy Chaintech GF 4 MX 440 8X-es kártyám és TV-n is szeretném használni.
Ha Nvidia akkor TVtool, gondoltam én, de a TvTool nem eszi meg a GF 4-es kártyák TV-chipjét.
Enélkül viszont a tv kép csúnya, és nézhetetlen.
HA valakinek van hasonló kártyája és a tvtool helyett tud valamilyen más progit amivel lehet okoskodni PLZ szóljon!