pattog az sb 5.1 hangja!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvasgass a "Hangkártya (help)" topicban kicsit, ott írtam egy linket a legfrissebb WHQL-es Live! driverhez!
Nekem DVD nézés közben idõnként ugrik egy kicsit a hang
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
milyen drivered van fenn? próbáltad a legújabbal? ha nem töltsd le a soundblaster.com-ról.
másik lehetõség, hogy tíltsd le bios-ból az alaplapi kareszt.
harmadik lehetõség a bios frissítés, ha van újjabb.
másik lehetõség, hogy tíltsd le bios-ból az alaplapi kareszt.
harmadik lehetõség a bios frissítés, ha van újjabb.
Sziasztok!
Röviden igyekszem öszefoglalni a gondom...
Van egy P4es konfigom, Asus P4T lappal... a jelenség az, hogy abban az esetben, ha netezek, vagy a helyi hálón (mindkét forgalom egy-egy hálókártyán megy) forgalom van, akkor a hangom el kezd pattogni... de ahogy nincs net vagy hálózati forgalom, minden szép és jó!?
Voltak 5letek, hogy tegyem az PCI1-be a SB kártyát, ott jó lesz, de már ott tartok, hogy már minden kombinációt próbáltam, asszem! 😞 de továbbra is ez a helyzet... Windows XP, és Windows 2k3 alatt! Windows 98 alatt a jelenség, habár rég volt már, de asszem nem jelentkezett!
Várnám az 5leteket, hogy mit kezdjek a dologgal, mert engem nagyon bosszant!
Válaszokat elõre is köszi!
Röviden igyekszem öszefoglalni a gondom...
Van egy P4es konfigom, Asus P4T lappal... a jelenség az, hogy abban az esetben, ha netezek, vagy a helyi hálón (mindkét forgalom egy-egy hálókártyán megy) forgalom van, akkor a hangom el kezd pattogni... de ahogy nincs net vagy hálózati forgalom, minden szép és jó!?
Voltak 5letek, hogy tegyem az PCI1-be a SB kártyát, ott jó lesz, de már ott tartok, hogy már minden kombinációt próbáltam, asszem! 😞 de továbbra is ez a helyzet... Windows XP, és Windows 2k3 alatt! Windows 98 alatt a jelenség, habár rég volt már, de asszem nem jelentkezett!
Várnám az 5leteket, hogy mit kezdjek a dologgal, mert engem nagyon bosszant!
Válaszokat elõre is köszi!