Chaser Ending !!!SPOILER!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Akit érdekel a játék zenéje, a DC-n az INDEPENDENCE hubon megtalálja most megosztva nálam!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Kurvajó!
Gratula!

Nah végre sikerült lefordítanom a végét. Mostmár nagyjából mindent értek 😊
És tényleg úgy van ahogy gondoltam. Mi Stone-nal vagyunk, és tul.képp mi lõttük le Chasert. De olvassa el mindenki maga.
Akkor itt van a fordítás (jónéhány helyen magyartalan, volt szó amire nem találtam normális magyar kifejezést, de azért érthetõ 😊)
Remélem ettõl mindenki megérti a végét

Loongwood: Aaah, Stone! A lehetõ legjobb pillanatban jön.

2 katona: Elkaptuk a szemetet uram, még lélegzik.

Longwood: Micsoda meglepetés. Mr.Castor személyesen! Vagy hívjam Castor parancsnoknak? Meg kell hogy mondjam szép messzi helyet talált a bázisának. Az egyetlen boldogtalan körülmény hogy a fogadtatás nem volt barátságosabb. Hova tûnt az illemtudásod Castor? Hol vannak az eszméid, hol vannak? Ez lenne a Mars felszabadításának a himnusza? Hétezer tonna TOPEX? Betelt a pohár Castor! Ez a provokálatlan támadás nem marad viszonzatlanul! Azt gondoltad amikor megtámadtál engem és az embereim hogy hagyni fogom? Semmi sem ment meg mostmár. Véged van! Õrült voltál hogy hittél az eszméidben! A bázisod, az egyész lázadó megmozdulásod romokban hever!

Castor: Hogy... hogyan jöttél rá a... bázisunkra?

Longwood: Azt kérdezed ki árult el téged? Láthadot hogy túléltem a te jól elõkészített tervedet, a fõközponttal együtt, és ez köszönhetõ volt...

Chaser: Ez lehetetlen, láttalak meghalni!

Longwood: Hogy tudsz, a te helyzetedben, bízni abban amit láttál? Hogyan hihetsz az emlékeidben? Mióta emlékszel ki és hogy halt meg? Az emlékezet elvesztése biztosan borzalmas dolog lehet. Elfelejted tõle a múltadat, elfelejted hogy ki vagy, miféle mocsok vagy valójában. Emlékek nélkül az embernek nincs múltja. Nem lehet hogy mindez csak egy villanás (a flashbackot nem tudtam sehogy magyarosan lefordítani, ezentúl hagyon flashbacknek mindíg), Chaser? Mi volna ha hamarosan fölkelnél és egy utazáson találnád magad a Föld és a Mars között?

Castor: Chaser! Ne hagyd hogy manipuláljon téged! Öld meg az ördögöt! Klón technológiákat használ, elhasználja az erõforrásokat, kisajátít dolgokat amik mindenkihez tartoznak, le akarja igázni a Marsot, borzalmas dolgokra készül... aagh...

Longwood: Castor, meséld el ennek az úrnak, Mr.nem-emlékszem-rád-meg-foglak-ölni -nek, pontosan ki is felelõs ezért a szomorú helyzetért, amiben most találja magát. Meséld el neki, hogyan támadtad meg a Majestic-et, hogyan hagytad felrobbanni, és hogyan szakítottad félbe a mûtét utáni rehabilitációt, traumát okozva ezzel neki, amit nem lehet olyan egyszerûen elfelejteni.

Chaser: CASTOR! Te támadtad meg a Majestic-et?! Te szemét...

Castor: Meg kellett tennem! Pont azután miután rájöttem hogy mire kellesz neki. Van egy felszerelése amivel meg tudja vizsgálni az emberi elmét. Elárultad volna az összes tervünket, a búvóhelyeinket, semmi sem maradt volna feltáratlanul, elpusztított volna minket teljesen. De te megcsináltad, elmenekültél és visszajöttél. Most öld meg a szörnyet és teljesítsd a tervünket!

Longwood: Semmit se tudsz Castor. Átláttam a lépéseiden. Elképzelésed sincs milyen egyszerû mostanában megtörni az emberi akaratot. Milyen hamar együttmûködnek az emberek, miután megtapasztalták a szokatlan vallatási központomat! Sajnos senki sem tudta merre lehet téged megtalálni. Tényleg paranoiás vagy. Tulajdonképpen senki nem tudta hogy hol vagy. Stone volt az aki végül elvezetett hozzád...

Chaser: Stone? Gondoskodom Stone-ról amint végeztem veled Longwood, van pár kérdésem amit meg akarok kérdezni tõle.

Longwood: Semmire sem emlékszel.

Chaser: Mirõl beszélsz

Longwood: Mit gondolsz ki vagy?

Castor: Nem tudja...

Londwood: Te vagy Stone! Egy bosszúért küzdõ lázadóként hoztalak a világba... Tökéletesen teljesítetted a feladatod.

Chaser: ...nem hiszem el.

Longwood: Emlékszel az ösztöneidre? Emlékszel a flashback-ekre? Emlékszel a kiképzésre, amit sohasem érhettél volna szánalmas lázadóként? Az egész egy harcban végzõdött a saját egységeink ellen. Én most vége, mind halottak. Az én katonáim a legjobbak és a legjobbak is fognak maradni, és te vagy a parancsnokuk! Még azok az exoskeleton-ok is a te ötleteid voltak! Ha Castor bandája nem sértette volna meg a memóriádat, sokkal hamarabb teljesíthetted volna a feladatod, Gomez és Shimako segítségével. Most szabadulj meg ettõl a szánalmas szartól és teljesítsd a tervünket! Szükségem van rád a következõ feladatodban!

Chaser: Nem... Én nem vagyok Scott Stone.

Longwood: De természetesen az vagy! Te lõtted le az eredeti Chaser-t! De mielõtt a mi "orvosaink" odaérhették volna, olyan mély sokkba esett a golyósebtõl hogy nem tudott sokat mondani nekünk. Ezután további komplikációk merültek fel és kómába esett. A prognózis nem volt jó, azonban nem hívtuk a hozzátartozóit. Chaser megvizsgált emlékei nem segítettek, mivel nem volt teljes a vizsgálat, a számítógépek nem tudtak vele mit kezdeni. Szóval megszületett a B terv. Te vetted át a helyét néhány apró igazítás után, mint például plasztikai sebészet, és egy "elmecsere". Azonban a folyamat megszakadt és emlékek nélkül maradtál. Csak visszamaradt emlékek maradtak és két elkülönített elme ösztönei.Már majdnem lemondtunk rólad mikor Gomez jelenteni kezdte a helyzetet. De megvolt nekünk a csodálatos Shimako és õ beindította a vadászösztöket, és te elõhívtad a bosszúszomlyadat. Ha! Semmi másra nem volt szükséged! Bosszú! Ha! Minden figyelmedet arra fordítottad hogy elkapd Scott Stone-t. Micsoda irónia.Valójában ez segített eljutni a Marsra, habár utad fele azon a trágyadomb Földön vezetett keresztül.

Chaser: Azt mondtad megvizsgáltad a memóriámat? Hol van most? Ha tényleg én vagyok Scott Stone meg kéne hogy legyen neked.

Castor: Chaser! Az Isten szerelméért, ne higyj neki! Te nem vagy Stone! Te John Chaser vagy! Jól ismerlek! Öld meg ezt az ördögöt! Végezz... argh...

Longwood: A memóriád a Majestic fõszámítógépében volt eltárolva. Most valószínûleg vagy valahol a pokolban vagy Montack City-ben van, ami csak egy ugrás innét.

Castor: Szóval nincs bizonyítéka! Blöfföl! TE VAGY JOHN CHASER!

Longwood: Kuss legyen! Nem fogsz tovább élni, a bábummá fogsz válni. Kiverem az összes tudást a fejedbõl. Senki sem fogja túlélni azok közül akik ma elszöktek. Te Stone, gyere, te hozzánk tartozol...

Lelövi Stone Castor-t.

Longwood: Használhattam volna hogy fekutassam az utolsó lázadó cellákat. Mindegy, senki sincs aki vezesse õket. El fogjuk kapni õket mint a megkorbácsolt kutyákat. A halálukba küldted õket. Ha!

Chaser: Vagy megmentettem õket, Longwood. Rájöttem hogy mire készülsz.

Longwood: Hah... Nem számít, semmi mást nem kell tennünk. Elkapni Stone-t...

Stone-t lelövik.

Longwood: Tegyetek el mindent amire szükség van. Indulunk!

3428-as ügy
----------------
A lázadók titkos fõhadiszállását megtaláltuk. A lázadók vezérét, Castor parancsnokot megölték. Néhány dokumentumot találtunk, bizonyítva a csoport mûködését.
Feltételezés:
Castor parancsnok paranoid viselkedése befolyásolta az információk elraktározása felé irányuló közeledést. Valószínüleg minden információt a memóriájában tárolt. Visszaszerzésük lehetetlen. Más kapcsolatot illegális csoportok felé nem találtunk.

Állapot - Lezárva
Blasta
Igen lehet, hogy igazad lesz!
Mindenesetre egy ilyen sztorit bármikor szívesen veszek újra! Csak legyen kicsit rövidebb, vagy érdekesebb. A közepe nagyon uncsi volt. :-D

nem láttátok a hatodik napont? swarci játszott benne. a genetikai központ ügynökeit is pár óra alatt leklónozták haláluk után, az emlékeiket meg betöltötték az agyukba, cd-rõl az alaptulajdonságokat,a holttesbõl meg a halál elõtti legfrissebb élményeket, így olyan volt mintha meg sem haltak volna igazából, onnan folytatták ahol haláluk elõtt. szerintem itt is ez van. ha van vkinek leírása, légyszi küldje már el vagy az oldal címét írja meg itt vagy:
[email protected]

sumi
Hali.Hát én keményen lövöldöztem a támadó embereket,de zezk mintha +szokták volna az olmot.Nem vettem észre ,hogy akár egy is kifeküdt volna.....

Blasta
Amúgy meg most belegondolva, lehet, hogy van még valami a sztori mögött, hisz tényleg lelõtték párszor a játék alatt, de semmi nem történt.
Nekem az a rész, amikor a tajgán beleeresztenek 3-4-et a mellkasába, és egyet a fejébe, az nagyon nem jött be. 4 hét múlva, minden gond nélkül felébredt Chaser, mintha mise történt volna.
Utána meg ugye VALAKI visszament és lelõtte az öreget aki nekünk segített.

Lehet, hogy itt van még valami, amit a 2. részre tartogatnak.

De szerintem nem volt a sztoriban klónozás, vagy csak én nem figyeltem?

Blasta
"- Az a John Chaser akivel mi játszunk az a klónozott Chaser?"

Nem. Az eredeti Stone személyiséglenyomatát rakták bele az elfogott Chaser agyába, ha jól vettem ki!
Utána õ nyomatta tovább a sztorit. Az emlékképek végül is arról voltak, amikor Stone az embereivel elfogja Chaser-t.

Tehát az eredeti Chaser halott, hisz azok is mi voltunk, csak Stone személyiséglenyomatával...

Nekem ennyi jött le!
De szerintem is az egyik legjobb befejezés volt amit mostanában láttunk! Semmi fõszörny, semmi hepiend! RULEZ!!!!!

sumi
Hali.Megvan a végigjátszásod?Elküldhetnéd,ugyanis van 1 torony,ahonnét +kéne védeni a teherautót,de csak 1 puskád van és éjszaka.Na itt elhavaztam.....

ezt írhattad volna a sima chaser topicba is