5849
  • bakkk
    Es nem kell telepiteni semmi programot.Servert aki csinalja az ip-nel a sajatjat adja meg csak az utolsokat irja at 100----150-re.a kepen ugyis latja.
  • Zsolo007
    Nah ha fent lesz (pár perc) körülnézek beállításokban és mondok valamit :D
  • Zsolo007
    Ez hasznos, és egyszerűúbbnek tűnik mint a git....ki kéne próbálni fiúkák :D
  • Dant0r
    1280x1024x32 (1024-ben sem jobb)
    Shadows: Party Complex
    Shaders: Advanced.

A gépem pedig 2500+ barton, 768Mb és 6600gt.
  • Zsolo007
    MIlyen géped is van pontosan?

És milyen beállításokkal futtatod a gémet?
  • bakkk
    server
    client
    bocsi
  • bakkk
    client
    server
    neten koti ossze a gepeket mint ha lanba lennenek
  • Dant0r
    Figy, ha tudsz vmit mondani mit csináljak, szólj! :)
    Azért gondolom hogy nincs nálam galiba, mert a FEAR megy 30-60fps-t is maxon. Ez meg nem :)
    Bár lehet egyszerű drivercsere... Mondjuk zavarni nem zavar.

Na kérdésem viszont lenne azokhoz akik a demóval nyomták:
    az egyik teleporter mellett van egy kőfal, azon túl egy kis domb amire fel lehet menni. Na, a kőfalat mivel lehet kiiktatni?
  • Zsolo007
    Most rakom fel, majd írok hogy megy...
  • Zsolo007
    A 9800por a széria csúcskártyája, én úgy értettem, és a játék igényeihez képest is csúcskártya, az akinek 6600GTn akad annak nagy galiba van a gépében...(30fps kevéske..)
  • Alblink
    Hat nem mert a kirakatba csak 1-van de lehet hogy tobb is.
  • Thanatos
    ahonnan tudsz egyet lopni onnan már többet is megy nem? :D
  • Alblink
    jo tanacs,csak egyszerre 2-ot:D.
  • Thanatos
    dehogynem, lopsz valahonnan magatoknak key-t :DDDD
  • Alblink
    Akkor egyenlore nem megoldhato hogy neten gameljunk vele nem eredetivel ugye?
  • Dant0r
    Okés, köszi :)
    Csak azért kérdeztem mert elvileg level 3 küldetés, én meg azon már rég túl vagyok:)

Amúgy egy "berserker"-t indítottam, szinte minden játékban a kétkezes sebzésosztó volt a kedvencem... Hát, itt sem piskóta, meg kell hagyni :)
  • Thanatos
    oda hogy ez már réges rég tendencia hogy sok gameban nicns ip-ip, ez van, ők sem hülyék... :)
  • user123
    hova jut be az ember ?
  • user123
    fos
  • Thanatos
    bár leeht hogy ha bejut aze mber a belső szerver kergetőbe ott van esetleg csak ugye akkor meg már minek...
  • Thanatos
    az nincs benne...
  • user123
    igazabol direct ip connect kellene valahogy ha valakinek lenne ra otlete
  • Thanatos
    én emg azt mdonom hogy pedig ott lehet vagy várd meg amig kijön és vedd meg :)
  • user123
    ilyen konnyu kerdest fel sem tettem volna ha lanon akartam volna jatszani :P
  • user123
    interneten.
  • Thanatos
    lan...
  • user123
    Kerdes!
    Ha multiban akarok jatszani a cimborakkal hogy csatlakozzunk krealt szerverre ha nincs olyan opcio?
    valaki tudna ra valami megoldast?

koszi
  • abonyitomz
    mindegyik az
  • tomo
    melyik hack and slash nem monoton?
  • abonyitomz
    játszottam vele 7-8 órát , elég monoton game sajnos
  • Thanatos
    hát lehet nálam van csak tudnám hogy mi az...
  • Thanatos
    nálam se szoktak..., pont ez zavar... :/
  • GrimReaper78
    A Nettle Clustereket majd a dzsungel egy másik részében (ha jól emlékszem, a déli felében) tudod majd megszerezni -- ha játszottál volna a demoval, akkor mindezt tudnád ;-). Szóval nem kell parázni, ha valamilyen küldit nem tudsz egyből megcsinálni, később is adódik majd rá lehetőség.

Érdekes, hogy egy ilyen videokarivla, mint a tiéd, is csak 30fps-t produkál...
  • Dant0r
    Sztem nálad lesz a hiba, én gond nélkül játszottam vele húú jó sokat:)

Most vagyok lvl8, és valami eszméletlen baba a játék!
    Ilyen jól már rég szórakoztam. Változatos küldetések, jó irányíthatóság, megfelelő nehézségű szörnyek, ááá nagyon tetszik =D

Csak van pár küldi amit nem nagyon tudok hová tenni... Pl. egy csajnak kell szerezni 4 Nettle Cluster-t, de hogy mi az vagy hogy hol található arról fingom sincs.

Akadásról meg: nálam 6600GT-vel épphogy megvan a 30fps maxon, mindenféle AA és AF nélkül. Kicsit érdekes, mert a FEARral meg vígan játszok és azért az nem kicsivel szebb :)
  • Tatyla
    na talán ez lesz az a game amit még játszani fogok a wow melett...
  • GrimReaper78
    Na, kíváncsi leszek, nálam lesznek-e ilyen durva bugok, de remélem, hogy nem. Nálam szerencsére semmi nem szokott galibát okozni, se demo, se teljes játék, pedig megvan vagy féléves a jelenlegi op. redszer, és jónéhány program megfordult már rajta.
  • Thanatos
    nah jol sejtetem a 99es cucc csak a fagyas eloszele volt az full megjavult..., ellenben mentem 20 métert megöltem 3 ellent és megint lefagyott..., asszem én ezt msot inkább pihentetem..., akár még az is lehet hogy a crack a szar nemtom
  • Thanatos
    9800pro már nagyon nagyon régen nem csucskártya sajnos...
  • Thanatos
    winfosra énis gyanakszom rámférne már egy win reinstall csak éppen az a furcsa hogy a béta nem volt ennyire gáz... abba is voltak bugok de az ésszerűség keretein belül...
    kiváncsi vok msot emgjavulnak e skillek ha visszamegyek mert esetleg csak a fagyás előszele volt vagy baszhatom és kezdhetem előről :)
  • Zsolo007
    pff, csodálkozol hogy nem akad? vazz csúcskártyákon jóhogy nem akad :D az lenne a csúnya ha akadna :D