5849
  • Zsolo007
    Hány ember lehet max a partyban? 6 mint az 1ben??
  • Dant0r
    HAGYJÁTOK MÁR BÉKÉN AZOKAT a kurva 25. szintű izéket:)
    Egyszerűen képtelenség őket normálisan leverni, csak elhasználsz egy csomó healing potiont, meg időt pazarolsz. Később visszajössz nyugodtan és megcsinálod.
    Most egyik tagomnak pl. kincskeresési mániája van, és egészen a legelejéig vissza kellett mennem mer' állítólag van ott valami kincs :)

4-en vagyunk eddig, kocsmárosnál nem is lehet többet venni, azt mondja csak igazi veteránoknak. Gondolom majd nehezebb fokozaton...
  • Tower Guard
    Én is ott tartok ott véreztem el :(.Na de felét letudtam kaszabolni 2 emberrel(van egy 3.de azt csak most csatlakozott)a másik felét meg próbáltam elcsalogatni de túlsokan voltak....
  • Tower Guard
    Tényleg nagyon jó én is alig birom abbahagyni.Hány embered van összvissz?
  • Dant0r
    Végreee!! Yess! Van egy combat magem végre valahára... De hogy eddig kelljen várni egy ilyen npc-re?! Harcosból van 3, íjászból is, nature mage is akad.. Grr, na mindegy mostmár power leszek ;)

Amúgy harcosom... Tanult egy olyan képességet, amit aktiválni kell, de valami eszméletlen gyilkológép lesz belőle... Alapból 60-80 körül sebzek vele per ütés, ezzel pedig 15s-ig 500-600-akat
    Ja, és ráadásul sokkal gyorsabban is... Áh, nagyon penge ez a játék :)
  • Sephi
    Gyerekek tegyem fel a 77.77 drivert ASUS-os Nvidias kartyara vagy hagyam a normalt?
  • Curtis
    Hi,

Már elég sokan végigvitték. Ott vannak pl. az újságírók
  • HRaVeN1
    Csak azt nem értem, hogy minek adnak egy 3as szintű küldit, ha csak Act2-ben lehet megcsinálni
  • j0nNyKa
    jah enis eszrevettem egy olyat, hogy az icebolt ill. greater icebolt kozott 2-2 dmg, es 1 mana cost kul volt. talan mintha a greater gyorsabb lett volna, meg arra tudok meg esetleg gondolni, hogy jobban fejlodik az int. novekedesevel
  • Dns5000
    a jolt 1 meg a jolt 2 nem miert pont ugyan annyi minden parameter? az aratol eltekintve :/
  • j0nNyKa
    az az act2 varosa
  • wedge31
    Teljesen hihetö,hogy végig lehet vinni 16-óra alatt elvégre a far cray-t is végig játszották pár órában / más kérdés,hogy mi értelme /
  • Carlos
    Ok, köszönöm!
    Most megyek az ágyba, mert a kedvesem vár!
    Jó éjt mindenkinek, jó kalandozást!
  • HRaVeN1
    Aman'lu hol van? Onnét kéne vmit hozni egy csajnak.
  • Dant0r
    Quest Journal, Act 1, Secondary quests, page 2 of 3
    a negyedik rublikában melyik küldi van? Egyedül az hiányzik onnan, de még felvenni sem tudom.
  • Dant0r
    A küldinaplóban írja is, hogy majd KÉSŐBB kellene visszanézni, miután tápoltál.
    Azok a srácok akik a kincseket védik (protect treasure) azok rendes szörnyek, semmi xtra. Hacsak annyi nem, hogyha csata közben valakivel felveszel vmit a földről akkor azonnal arra a karakterre támadnak.

És tényleg nem kellett volna még bemenned, mert akik jönnek is egész kemények. Szóval "tovább"menni, és hagyni azt a mellékküldit, majd ha 21-22 leszel akkor visszamenni.
  • Carlos
    Mindenképpen választ várok a kérdésemre!
  • HRaVeN1
    Én is pont itt voltam. Az egyik emberem meg végleg meghalt. Na mondom szép...
  • Carlos
    Ugye arról a küldiről beszélünk amikor a barlangban a kovácsnak meg kell keresni a cuccait???
    Kinyirtam a szerintem uccsót. Erre kitörik a falat és rámözönlék még vagy 10 kis vacak meg egy boss.
    Namondom itt van elegem. ESC, save, quit.
  • Dant0r
    Mivel 10 szinttel magasabbak, ennyi az egész :P
    Majd később nézz vissza. Meg azt a küldit egyébként is majd act 2-ben tudod csak befejezni, és sztem nem érdemes görcsölni azokkal a nagy dögökkel. Menj csak szépen tovább :)
  • Carlos
    Mi a Protect Treasure?
    Mert azokat a szörnyeket istentelen nehéz kinyirni!!!
    Van egy mellékküldetés, ahol 10 szinttel magasabb ellenfelek jönnek (22, bocik 24) és 20-akat sebzek rajta.
    Ez mitől lehet?
  • j0nNyKa
    szoval bot

srv nem igazan muxik
  • musha
    üdv, csak jelezni szerettem volna, hogy (szerintem is) nagyon király ez a játék, rég nem találkoztam ennyire jó hangulatú, szórakoztató és összetett játékkal. bár grafikailag lehetett volna kicsit még gyúrni rajta, de nem vészes.
  • j0nNyKa
    bot
  • Dant0r
    Heh. Én tegnap játszottam vele úgy délután 4-től 12-ig, meg ma 9-től 4-ig, és épphogy átjutottam act 2-be.
    No igen, van aki rohan, de én próbáltam teljesen kiélvezni a játékot :-\
  • j0nNyKa
    Ugy, illetve a lenyeg, hogy csak bizonyos szintu karival kezdheted el a szinteket. Az, hogy hogy lesz 70es a karid -hogy elkezdhesd eliten- nem feltetlenul jelenti azt, hogy pontosan 1x vegig kell tolnod mercenaryn, es veteranon. Szep bonyolultam fogalmaztam meg ezt az egyszeru rendszert, igen. :D

Mellesleg semmi gond, en ertettem felre.
  • Sheltem
    Jójó elhiszem, hogy végigtoltad én nem kritizálni akarlak hanem ez igazából egy kérdés lenne. Tehát akkor máshogy teszem fel a kommentemet az egyetlen kérdést ami engem érdekel:
    Itt is úgy van hogy először normál fokozatot tudsz aztán tudod csak a hardot és elitet ha végigvitted?
    Bocs mégegyszer.
  • j0nNyKa
    Sheltem: Attol, hogy a szornyek nagyobbak utnek, es erosebb cuccok esnek, es nem 1es, hanem 40es karik vesznek reszt a jatekban, szerintem az 1. fokozat elvegzese utan csak-csak elmondhatom, hogy vegigjatszottam a jatekot, nemde? Egyebkent se lenne turelmem meg 2x megcsinalni ugyanazt. Max meg 1x lanon.
  • Sheltem
    Mi az hogy végeztél? Ebben nem 3 fokozat van mint az elsőben és fokozatosan nyílnak meg ? Jobb tárgyakkal / nehezebb lényekkel ?
  • j0nNyKa
    Nem toltam ejjel nappal, tegnap delutan, meg ma delutan, az ugy 2 x 8-9 ora. Igaz maradt kb 5-6 secondary quest, de egyebkent mindent rendesen megcsinaltam. Neten eddig nem megy, de az nfo szerint lesz ra lehetoseg. Lanon meg hat ahogy mondod, nincs kulon vilag, csak a single kampany.
  • Zsolo007
    Már végigvitted?? Vaz te éjjel-nappal toltad???

Nincs benne multikampány? Az 1ben nagyjából külön világ volt benne, itt nincs?
  • j0nNyKa
    Nah, vegeztem. Hat mit mondjak, ez a game egy istenseg. Multikampanyt tehettek volna bele + 1-2 apro bug azert maradt, de osszesitve hat... eszmeletlen kiraly. 3. falu annyira istenul lett kidolgozva, ahogy varos meg jatekban nem volt. Szep munka, csak jonne mar a kieg :P
  • DonnieBrasco
    Mondom, hogy most másztam le a 2,5 megabites chelloról, és ott mindig 200K fölött jött :))

DB
  • Carlos
    Örülök, hogy 800-ban nem akad annyira.
    Főleg, hogy most szállt el a héten az egyik memóriám.
  • Mozes
    kár, hogy csak 1280x1024-es felbontás van benne :(
  • _Atti_
    Kellemes játék..kellően egyszerü és összetett..
    nem számitottam ilyen jóra
  • Carlos
    Köszönöm!
  • GrimReaper78
    Nézs meg a handbook-ot bájolás tekintetében. Csak a "good" vagy annál magasabb minőségű tárgyakkal lehet megvalósítani, az Enchantress-nél.
  • Carlos
    Van a földön is elszórva az erdőben.
    VISZONT.
    Lehet kapni az Outpost mellett található 'gyógyfüves'-nél is, álltalában kettőt.
    Nekem azzal lett meg.
    Ezek a gyógyizék mire jók, hogy lehet encsantolni?
  • Carlos
    Na, hogy én mit össze szenvedek!
    8-9 mellékküldiből összvissz 4 van meg. Gondolom majd jön a többi is folyamatosan. Valahogy ezek a melléküldik furcsák. Szalaggy a-hoz, aztán b-hez, menny el ide, menny b-hez, majd a megadja a rewardot.
    Meg kicsit bonyolultabbak lettek, de tök jók.
    Szóval nekem is bejön.
    Nekem egy 12 körüli combat mage-em van.

Mo-on mikortól lehet kapni a játékot? (régen aug 19 volt, de úgy hallottam, hogy csúszik)