5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
Thanatos #712 ki mondta hogy nem? én nem azt mondom hanem csak azt hogy azt hogy bármi is egyedi a mai világban elkell felejteni... :/ -
#711 azert annyiban igaza van, hogy jopar alapotlet a diobol van atemelve, de alapvetoen tenyleg nagyon egyedi a jatek -
Thanatos #710 ráadásul töltés nélküli játékmenet is gyk egyedi itt... (jó nem töltés nélküli de itt van eddig a legjobban emgodlva, észre se veszed a lifteknél...) fejlődés rendszer is egyedi, stb..., olyan meg hogy csak egyedi nincs lásd ehez is kell egér meg a dio-hoz is, na pfff... :P -
Thanatos #709 hát a szörnyek elég távol állnak dio szörnyeitől de azokat enyi erővel dio is lopta fantasy regényekből... :P -
#708 akkor egyetertunk, azt hiszem :P -
Laczy #707 Nem is állítottam olyet, hogy nem szerintem logikusabb mint a diablo-é.Én szertem , ha okosan tesznek be 1 játékba olyan dolgokat, amik más játékokba beválltak.
Na megyek játszani. -
#706 jo, nem azt mondom, vannak kivetelek, viszont azt belathatod, hogy ennek a jateknak a fejlodesi rendszere is egyedi (es eleg jo) otlet, es sztem ez mar magaban felmeni a szimpla "diablo klon" megnevezes alol -
#705 *enchantable
egyebkent ugy vettem eszre, hogy mire ertelmesebb enchantable cuccokat, illetve regeantokat lehet talalni, mar semmi hasznuk, mer a rare/unique/set-es cuccoknal ugysem tudsz jobbakat csinalni -
Laczy #704 OOH thx.Hmm még jó hogy nem "socketed" -
Laczy #703 PL.: Black and White, Spore, Commandos(annak idején).Más most nem nagyon jut eszembe. -
#702 a questnek nincs koze a fejleszteshez, es csak kesobb tudod befejezni, fejleszteni viszont csak szurke nevu targyakat tudsz, a nevuk mindig ugy kezdodik, hogy echantable -
#701 teny, de hany jateknak van CSAK egyedi otlete ? :P -
Laczy #700 Jujj hej=hely csúnya hiba -
Laczy #699 Hali!
Volna 1 kérdésem.Sem itt sem a demóban nem tustam cuccokat fejleszteni.Ha jól tudom a városban ott kell, ahol az árus feje fölöött 1 kéz van.Nos rá is megyek, afegyót be tudom tenni a hejére de ezeket a "fejlesztős" izéket nem.Van a z npc-től vmi questem,de nem tudok rájönni mi kéne nekei vmiből 4db, de nem tudom hogyon /honnan stb.Pedig lvl12 kb. a legtöbb karim.Mit kell neki vinni? -
D4v3 #698 Azért kétlem, hogy a set item, unique cuccok meg szörnyek saját kútfőből származnának :) -
#697 azer ebbe belekotnek, az egesz rendszernek koze nincs a diablohoz, bar hack@slash ez is, es kurva jo ez is, de ennyiben ki is merul a hasonlosag -
D4v3 #696 Diabló-klón, szebb grafikával, de egy próbát megér mindenkinek -
Torry #695 EZ milyen jellegű játék?
Kattintva öldöklős mint a wc? -
#694 nemtom, kb 3 helyrol tudok, amit olyan kari tudott hasznalni, ami nem volt a partymban, azokkal egyszeruen nem foglalkoztam, es kesz, egyebkent ja, buggyanus -
D4v3 #693 Nekem egy sivatagi barlangban egy ládából esett ki, mindféle chant nélkül. Most egyébként kicsit ideges vagyok, megszereztem Finalat act2ben és visszamentem a pók barlangjához, ahol van egy lever, amit csak ő tud megjavítani. Elviszem oda, lemegyek és elküldtem a csajt a partitól, megyek tovább a barlangban és ott volt egy láda, amit szintén ő tud csak kinytni.. Visszamegyek érte és mikor újra odamentem a leverhez, már nem tudtam kinyitni.. és ez azóta sem megy. Lehet, hogy bug? -
Braveheart #692 Na rájöttem a megoldásra, miután elovlastam a readmet.
Ki kell törölni a binkw32.dll filet a C:\windows\system könyvtárból (a readme system 32-t mond, de nem elég onnan kitörölni)
Na megyek játszani :) -
Braveheart #691 Hali. Sajna a teljes verzió sem indul el, mert ugyanazt írja ki mint a demo. Tud vki erre megoldást?
-
#690 hogy kaptatok egyebkent ? szorny dobta, vagy mysterious chant ? -
#689 nem talalkoztam vele, talan planetdungeonsiege forumon tudtok rola olvasni -
D4v3 #688 Ez nekem is megvan :) jonny tudna talán mesélni róla, mivel előrébb van, mint mi -
tetris13 #687 Azt mondjatok meg ez az item mi :P
Ezmiez? -
HRaVeN1 #686 Nem neked akart menni. -
#685 7 cuccom van meg a loretharbol, de igy 40es szinten nem tul eros egyutt, talan ha az uccso meg lenne, lenne haszna -
HRaVeN1 #684 Family Heirloom questnél senki nem tudja hogy mi volt a sorrend? -
PSY28 #683 Nemtom mennyi ertelme van 1 petnek, nekem ugytunik az emberkek erosebbek sokkal, tobbmindenre jok. -
D4v3 #682 Hi!
Én is tolom nagyban a játékot. Most lvl. 25 knight vagyok, tegnap este értem el act2-őt. Érdekes módon a jégelementálom 4 képességéből csak 3at tud (alap spell, egy aura meg egy újratöltődő spell), pedig teljesen kifejlett. Most fogadtam fel még egy tűzelementált, ezek 2en remélem jól kiegészítik egymást. Van valakinek a loreathal(?) setből cucca? Nekem megvan már 4 a 8ból és azon reménykedek, hogy nem kell hozzá pajzs, mivel dual-os a karim :/
Itt pedig egy kép egy érdekes set itemről: http://d4v3.uw.hu/cucc.jpg -
#681 Ok
de nem kérdeztem volna ha tudok tovább aladni, anyíl a nagy feketeségbe mutat, ahol zárva van a térkép körbe-körbe
A questben csak annyi van hogy keressem meg és gyútsam föl ha az előzőkkel végeztem -
#680 nincs, dehat alt. van leiras, hogy melyik teruleten keresd ezt-azt -
Thanatos #679 jaja azt vágom ezé modnom hogy eleinte mgé nem nagy cucc csak amikor nagyobb távolságba vannak akkor nicns semmi nyil vagy akármi? :D -
#678 Feher csillag jelzi a mellekkuldit a terkepen, tab gomb igen elonyos, mer azokon a teruleteken is mutatja, amit meg nem jartal be. -
Thanatos #677 tényleg mellék küldiket is mutatja valami? csak mert én nem nagyon láttam azokra semmit és igy eleinte még nem nagy ügy de késöbb az egyre több mellékküldivel gondolom bonyolodik... -
#676 Terkepen van 1 aranyos nyil, mutatja merre kell menni, journalban van aranyos primary quest leiras, leirja mit kell csinalni. Egyebkent valoban annyi a dolog, hogy menni kell elore az uton. -
#675 Üdv Urak
Egyszerű a kérdésem, az elején a három tornyot felgyújtottam de a nagyediket sehogysem találom (nem tudik tovább menni a térképen) -hogyan kell?
Nem szoktam kérdezősködni, szeretem magam megoldani ám most elakadtam...
Köszi
Más: a térképet bejártam és még csak egy teleportom van, elég szar betöltéskor újrajárni a terepet, ez ilyen szempontból rosszabb mint a Dia... -
Thanatos #674 nálam is fagyott egy ideig és elmult magától vagyis lecsökkent néha mgé fagy de nagyon néha csak szerencsére (kopkopkop :P) de mindettől függetlenül ez msot pont nem az ms sara :) -
#673 nem csinal ilyeneket, ez egyedi eset volt, nalam pl. eddig semmi ilyesmi nem volt, amin egyebkent csodalkozom is, de kellemes meglepi